Rendezvények

Tavaszi Találkozó 2017

Időpont: 

2017. május 19. péntek - 2017. május 21. vasárnap
(irányítószám, település, utca, házszám):
Kérünk, ügyelj rá, hogy működő e-mail címet adj meg! A találkozó előtt az itt megadott e-mail címeden keresztül tudunk kommunikálni.
Hasznos lehet, ha a telefonszámodat is megadod, így gyorsan el tudunk érni!
Ne felejtsd, a kedvezményes árat csak akkor tudjuk biztosítani, ha legkésőbb ÁPRILIS 20-án, éjfélig megérkezik az előleged a bankszámlánkra.
Ne felejtsd, a regisztrációd csak akkor érvényes, ha legkésőbb MÁJUS 5-én, éjfélig megérkezik az előleged a bankszámlánkra.
Az előleget (5000,-Ft) minden esetben átutalással kell rendezni! Az előlegen túli összeget többféleképpen fizetheted be, itt válaszd ki:
Honnan jössz? Mivel foglalkozol?
Ha az iskolád rendezi átutalással vagy készpénzzel a részvételi díjadat, kérünk itt add meg a pontos számlázási nevet és postacímet, ami megkönnyíti a számlaadást. Ne feledd, az előleg befizetésének határideje ekkor is vonatkozik Rád! Erről tájékoztasd az iskolád is!
Részvétellel kapcsolatban
Hol szeretnél aludni? Amennyiben középiskolás diák vagy, kérjük, mindenképp a faházat jelöld meg!
Alapvetően azt kérjük, hogy péntektől vasárnapig vegyél részt a hétvégén! Ha valami miatt mégsem tudnál, annak megfelelően jelöld az eltölteni kívánt éjszakád!
A szervezés szempontjából fontos tudnunk, hogy ki melyik étkezésen kíván részt venni. Kérjük, jelöld be!
Kérjük, hogy mindenképpen írd meg nekünk itt, ha az étkezés kapcsán van valamilyen speciális kérésed. (diéta, allergia, stb.)
Kérünk, hogy amennyiben módodban áll, támogasd azokat, akik a hétvége részvételi díját nehezen tudják kifizetni! Nem nagy összegre gondolunk (500-4000 Ft), de hidd el, ez is nagy segítség lehet!
Szeretnénk, hogy közöttünk legyél. Ha ezt anyagi lehetőségeid nem engedik, akkor igyekszünk támogatást adni. Maximum a költségek felét tudjuk támogatásként elengedni. Kérjük, hogy néhány mondattal indokold is ezt a kérésedet.
Ha valamelyik versenyünkön helyezést értél el, azt is itt add meg! (pl.: Bibliaismereti verseny, II. helyezés) Kérjük, hogy mindenképpen írd meg nekünk, ha pénteken nem érnél oda a vacsorára vagy, ha vasárnap már nem kérsz ebédet vagy inkább úticsomagot kérném ebéd helyett. Ezek a szervezés szempontjából fontosak!
Kérjük, hogy ha magaddal hozod gyermeked, ide írd be nevét és hogy hány éves. Ha van valamilyen speciális kérésed a szállásukkal, étkezésükkel kapcsolatban, vagy ha szeretnél gyermekfelügyeletet, azt is itt írd meg nekünk!

SDG nap - Közgyűlés és Fórum

Időpont: 

2017. március 11. szombat

Ha szeretnél szállást kérni péntekre vagy szombatra, ha valamilyen ételérzékenységed van vagy diétád, ha szeretnél segíteni az előkészületekben, az ebéd megfőzésében, ha valami jó ötleted vagy kérdésed van, itt írd meg nekünk!

Bibliaismereti verseny 2017

Időpont: 

2017. március 3. péntek - 2017. március 4. szombat

Iskola adatai
Amennyiben az iskolának számlát kell kiállítanunk a versenyen való részvételről, úgy kérjük ellenőrizze, hogy az előbbi listában helyesen szerepel-e az iskola neve, amennyiben nem, úgy kérjük, itt adja meg a helyes nevet. A számlázási címet is itt írja meg nekünk! Köszönjük.
2017. januárjától a számlán fel kell tüntetni a vevő adószámát. Amennyiben az iskola kér számlát, kérjük ne felejtsék itt megadni!
Jelölje be, hogy hogyan kívánják rendezni a szállás és étkezések költségét, illetve a csapatonkénti nevezési díjat!
1. Csapat
Kérjük, adja meg a diákok pontos e-mail címét, mert szeretnénk őket is tájékoztatni a verseny részleteiről.
2. Csapat
Szállás, étkezés
Kérem, adja meg, hogy hány fő kér szállást? (2000,-Ft/fő/éj) Aki kér szállást, annak automatikusan rendelünk vacsorát és reggelit is. (Vacsora és reggeli együtt + 1000,-Ft/fő)
Kérem, adja meg, hogy hány fő kér ebédet szombaton? (1000,-Ft/fő)
Kérjük, ha az étkezés kapcsán van valamilyen speciális kérése (allergia, diéta, vegetáriánus), itt írja meg.
Kérem, írja be, hogy hány csapatot indít! Nevezési díj: 1000,-Ft/csapat
Ha bármilyen egyéb kérdése, kérése, megjegyzése van a regisztrációhoz kapcsolódóan, itt jelezheti felénk. Ha a csapat egynél több kísérővel érkezik, a további kísérők adatait is itt adja meg (név, e-mail cím, telefonszám)!

Adventi csendeshétvége | Pécs 2016.

Időpont: 

2016. december 9. péntek - 2016. december 11. vasárnap
Kérjük, hogy azt az e-mail címedet add meg, amit használsz, mert erre a címre fogunk visszajelző és tájékoztató e-mailt küldeni.
Ha nem találtad a listában az iskoládat, kérünk, hogy ide írd be.
A részvételi díj tartalmazza a két éjszaka szállásdíját, a pénteki vacsorát, szombati étkezéseket, vasárnapi reggelit és a szervezési költségeket.
Ha az iskolád rendezi átutalással vagy készpénzzel a részvételi díjadat, kérünk, itt add meg a számlázási nevet és posta címet, ami megkönnyíti a számlaadást.
A vasárnapi ebédet a részvételi díj nem tartalmazza. Ha szeretnél ebédelni még a hazaindulás előtt, plusz 700-Ft-ért rendelünk neked is. Vasárnap az ebéd 12:00-kor lesz. Ha inkább az úti csomagot választanád a hosszú hazaútra, amely tartalmaz ásványvizet, 2 db szendvicset, 1 db péksüteményt, gyümölcsöt és müzli szeletet, akkor azt jelöld meg.
Kérünk, hogy amennyiben módodban áll, támogasd azokat, akik a hétvége részvételi díját nehezen tudják kifizetni! Nem nagy összegre gondolunk (500-2000 Ft), de hidd el, ez is nagy segítség lehet!
Szeretnénk, hogy közöttünk legyél! Ha ezt anyagi lehetőségeid nem engedik, akkor igyekszünk támogatást adni. Maximum a költségek felét tudjuk támogatásként elengedni. Kérjük, hogy néhány mondattal indokold is ezt a kérésedet.
Kérjük, hogy mindenképpen írd meg nekünk, ha az étkezés kapcsán van valamilyen speciális kérésed (pl.: ételallergia). Azt is, ha nem tudsz időben érkezni vagy előbb el kell menned. Ezek a szervezés szempontjából fontosak!
Ha nem kapsz visszajelző e-mailt a megadott e-mailcímre a következő 3 órában, feltétlen jelezd ezt nekünk minél hamarabb, az info@sdg.org.hu e-mail címen!

Bibliaismereti verseny 2015

Időpont: 

2015. február 27. péntek - 2015. február 28. szombat

Iskola adatai
Jelölje be, hogy hogyan kívánják rendezni az étkezések költségét és a csapatonkénti 500 Ft regisztrációs díjat!
1. csapat
Szállás, étkezés
Írja be, hogy hány főre kér szállást, étkezést!
2500,-Ft/fő/éj
400,-Ft/fő
300,-Ft/fő
500,-Ft/fő
Kérjük, ha az étkezés kapcsán van valamilyen speciális kérése (allergia, diéta, vegetáriánus), itt írja meg.
Írja be, hogy hány csapatot indít! Részvételi díj: 500,-Ft/csapat

Virágvasárnapi hétvége 2013

Időpont: 

2013. március 22. péntek - 2013. március 24. vasárnap

Beszélgetések Istennel

Kérünk, hogy amennyiben módodban áll, támogasd azokat, akiknek a hétvége díját is nehéz kifizetni! Nem nagy összegre gondolunk (500-1000 Ft), de hidd el, ez is nagy segítség lehet!

XXIII. Zsoltár- és népdaléneklő verseny

Időpont: 

2017. február 10. péntek - 2017. február 11. szombat

Amennyiben az iskolának számlát kell kiállítanunk a versenyen való részvételről, úgy kérünk ellenőrizd, hogy az előbbi listában helyesen szerepel-e az iskola neve, amennyiben nem, úgy kérünk, itt add meg a helyes nevet. A számlázási címet is itt írd meg nekünk! Köszönjük.
Kérjük, hogy azt az e-mail címedet add meg, amit használsz, mert erre a címre fogunk visszajelző és tájékoztató e-mailt küldeni.
Kérjük, elsősorban a kísérőtanárokat illetve azokat a versenyzőket is, akik kísérő tanár nélkül érkeznek, hogy adják meg telefonszámukat a könnyebb kapcsolattartás végett.
Egyéni versenyző
Csapatban versenyző
Pénteken vacsorát, szombaton reggelit és ebédet biztosítunk.
Kérjük, ha az étkezés kapcsán van valamilyen speciális kérésed (allergia, diéta, vegetáriánus), itt írd meg nekünk.

Tájoló - SDG zarándoklat 2016.

Időpont: 

2016. július 25. hétfő - 2016. augusztus 1. hétfő

Erre az e-mail címre fogjuk küldeni további tájékoztatót.
itt a SAJÁT telefonszámodat add meg!
Ha már nem tanulsz, kérünk ezt jelöld be!
Szüleid elérhetősége
Add meg annak a szülődnek/hozzátartozódnak a nevét, akit értesítsünk a túra során, ha az feltétlen szükséges!
Add meg annak a szülődnek/hozzátartozódnak a telefonszámát, amin értesíthetjük a túra során, ha az feltétlen szükséges!
Az előleget (10.000,-Ft) mindenképpen át kell utalnod 2016.06.15-ig!
Kérünk, hogy amennyiben módodban áll, támogasd azokat, akik a hétvége részvételi díját nehezen tudják kifizetni! Nem nagy összegre gondolunk (500-1000 Ft), de hidd el, ez is nagy segítség lehet!
Szeretnénk, hogy közöttünk legyél. Ha ezt anyagi lehetőségeid nem engedik, akkor igyekszünk támogatást adni. Kérjük, hogy néhány mondattal indokold is ezt a kérésedet.
Kérjük, hogy mindenképpen írd meg nekünk, ha az étkezés kapcsán van valamilyen speciális kérésed. Azt is, ha nem tudsz időben érkezni vagy előbb el kell menned. Ezek a szervezés szempontjából fontosak!
Ha nem kapsz visszajelző e-mailt a megadott e-mailcímre a következő 3 órában, feltétlen jelezd ezt nekünk minél hamarabb, az info@sdg.org.hu e-mail címen!

Oldalak