Tájoló - SDG zarándoklat 2016.

Időpont: 

2016. július 25. hétfő - 2016. augusztus 1. hétfő

Tervezett útvonal: Budapest - Solymár - Pilisszentlászló - Dobogókő - Dorog - Gerecse - Tata

Tervezett részvételi díj: 26.000,-Ft, ami tartalmazza a napi háromszori étkezést, a szállást, a csomagok szállítását és minden egyéb szervezési költséget. 

Kiket várunk? Középiskolás és egyetemista dikákokat 14-25 év között. 

Jelentkezési határidő: (meghosszabítva) JÚNIUS 20. Jelentkezésedet 10.000,-Ft előleg befizetésével kell megerősíteni! Kérünk, ne felejtsd el átutalni ezt az SDG bankszámlájára 2016.06.30-ig! (SDG bankszámlaszáma: OTP 11742128-20910822, közleménybe: NEVED és TÁJOLÓ) 

Miért szervezünk zarándoklatot?

Mire számíthatsz az úton? (A miheztájolás végett)

A zarándoklat napjainak jelentős részét a gyaloglás teszi ki. Átlagosan napi 20 km távolságot tervezünk megtenni. A napi háromszori étkezés mellett mindennap reggel és este is lesz lelki táplálék. A napi témákra, élményekre a kiscsoportokban lehet reflektálni.

Hétfőtől hétfőig tart a zarándoklat, de mivel hétfőn érkezünk meg az utolsó állomásra, Tatára, ezért oda még szervezünk szállást, így a hazautazás kedden (aug. 2.) esedékes. Idén is lesz pihenőnap. A szállásaink nagyon egyszerűek lesznek, általában egy tornateremben, polifoamon, hálózsákban, fiúk-lányok külön. Nyomokban sátrazás, vagy ágyban alvás is előfordulhat! Reggel és délben szendvicsek elfogyasztására lesz lehetőség, vacsorára viszont bográcsos egytálétel várható. A felszerelésünk nehezebb, és nagyobb részét kisbusszal fogjuk szállítani.

Ha tervezel jönni, akkor szánd rá az idődet, és végig vegyél részt a zarándoklaton – megéri!

Feliratkozás Comments for "Tájoló - SDG zarándoklat 2016." csatornájára