Tájoló zarándoklat - 2019

Időpont: 

2019. július 7. vasárnap - 2019. július 14. vasárnap
 
 
Időpont: 2019. július 7–14. vasárnaptól-vasárnapig: 1 megérkezős nap, 5 túrázós nap, 1 pihenős nap a harmadik túranap után és 1 búcsúzós nap.
 
Helyszín: Kaposvártól Pécsig több helyszínen.
 
Kiket várunk? 
Középiskolás és egyetemista dikákokat 14-25 év között és akár kísérő tanárokat is.
 

Téma: Elég! Elég? Elég.

Hallottál már a klímaváltozásról, meg ökológiai válságról? (ez egy költői kérdés) Biztosan hallottál a karbonlábnyomról is, meg arról, hogy nagy lábon élünk...

De mi lehet egy kis lábnyom mögött? Jézus nem beszélt a klímaváltozásról meg kislábnyomról, de tanított arról, hogy ne aggódjunk és ne gyűjtögessünk kincseket a földön. Hogyan segíthet Jézus élete és tanítása egy megelégedett életre és egyszerűségre alapozott életmód kialakítására a mindennapokba?
 
Mire számíthatsz az úton? (A miheztájolás végett)
 
A zarándoklat napjainak jelentős részét a gyaloglás teszi ki. Átlagosan napi 20 km távolságot tervezünk megtenni. A napi háromszori étkezés mellett mindennap reggel és este is lesz lelki táplálék. A napi témákra, élményekre a kiscsoportokban lehet reflektálni az út során. 
 
Vasárnaptól vasárnapig tart a zarándoklat, szombaton érkezünk meg az utolsó állomásra, Pécsre, ezért oda még szervezünk szállást, így a hazautazás vasárnap (júl. 14-én) esedékes.
A szállásaink nagyon egyszerűek lesznek, lesznek napok, amikor fedett szálláson ágyban vagy polifoamon lehet majd aludni, minden esetben hálózsákban, fiúk-lányok természetesen külön.
A reggeli mondhatni svédasztalos: müzli, joghurt, kalács, lekvár, kenyér, felvágott, sajt, tej, tea, kávé. Délben szendvicsek elfogyasztására lesz lehetőség, vacsorára viszont kiadós, meleg, bográcsos egytálételek várhatóak. A felszerelésünk nehezebb, és nagyobb részét kisbusszal fogjuk szállítani. Hogy pontosan milyen felszerelésre lesz szükséged, arról a jelentkezésed után küldünk infókat.
De a kényelmes, bejáratott túrabakancsot már most vedd elő és irány az erdő! 
 
Ha tervezel jönni, akkor szánd rá az idődet, és végig vegyél részt a zarándoklaton – megéri!
 
A tavalyi zarándoklatról itt olvashatsz >>>
 
 Részvételi díjak: 
 
Kedvezményes időszakban jelentkezőknek (június 7-ig): 30.000,-Ft
 
Kedvezményes időszakon túl (június 8–június 17. között) jelentkezők részére: 35.000,-Ft
 
A részvételi díj tartalmazza a szállásdíját, a napi háromszori étkezést, frissítőket, gyümölcsöt és minden szervezési költséget. A részvételi díj nem tartalmazza az utazás költségét Kaposvárra és Pécsről haza.
 
 Előleg: 
 
A részvételi díj összegéből előlegként 10.000,-Ft fizetendő. A kedvezményes árat csak akkor tudjuk biztosítani, ha legkésőbb június 7-án, péntek éjfélig megérkezik az előleged a bankszámlánkra. Ha nem a kedvezményes időszakban jelentkeztél, az előleg végső átutalásának időpontja: június18., kedd éjfél.
Az előleget csak abban az esetben tudjuk visszaadni, amennyiben június 18-áig visszamondod a jelentkezésedet. 
Az előlegen túli összeget fizetheted átutalással vagy készpénzzel a helyszínen.
 
Bankszámlaszámunk:
Soli Deo Gloria Református Diákmozgalom
OTP 11742128-20910822
Közleménybe: neved - Tájoló
 
 Számlázás: 
Ha a részvételi díjról az iskoládnak számlát kell küldenünk még az előleg utalása előtt, kérjük, jelezd ezt május 31-ig az info (kukac) sdg.org.hu e-mail címre. (Elég, ha egy iskolából egy ember jelzi ezt.)
 
 Támogatás: 
Ha anyagilag nem tudod bevállalni a zarándoklat teljes költségét, a jelentkezés végén jelezd felénk és mindent megteszünk, hogy ez ne legyen akadály számodra!
 
Ha a részvételi díjon felül tudod támogatni a tábort, azt a jelentkezés során szintén feltüntetheted! Kérlek, támogasd akár egy hamburger menü árával is, hogy aki nem tehetné meg, az is el tudjon jönni!
 
 
JELENTKEZÉSI ÉS ELŐLEG ÁTUTALÁSI VÉGSŐ HATÁRIDŐ: 2019. június 18., kedd éjfél.
Feliratkozás Comments for "Tájoló zarándoklat - 2019" csatornájára