SDG TÁBOR 2018

Időpont: 

2018. július 9. hétfő - 2018. július 15. vasárnap

Táborozz velünk Debrecenben, a Dorcas Centerben 2018. július 9-15. között!

(L)áss a mélyére!

De minek a mélyére? És mennyire mély a mély? Elég látni, vagy kell ásni is? Az nem fárasztó? És nem veszélyes? Bele is lehet zuhanni? És vajon mit találok a mélyén? Minek a mélyén?

Ha hasonló kérdések vetődtek fel Benned a nyári táborunk címét olvasva, jó nyomon jársz! Ha teljesen más úton indultak el a gondolataid, vagy csak megtetszett a téma, de tovább még nem  haladtál, akkor se kattints el sehova, biztosan sok mindent tartogat Számodra is ez a hét. Azt már kitalálhattad, hogy a mélység, az elmélyülés lesz a téma – Istennel, önmagunkkal, felebarátainkkal való kapcsolataink mélysége, és amit a mélyben találunk: ezek sziklaszilárd alapja. Ehhez fognak kapcsolódni a hét programjai: áhítatok, imádságok, játékok, szemináriumok, csendek, kiscsoportos beszélgetések, közös étkezések, fiú-lány nap, esti tábortüzek, és nem utolsó sorban Adrian és Bridget Plass esti alkalmai.

Többet nem is árulunk el, gyere el, és te magad (l)áss a mélyére!

Kiket várunk?

A nyári táborunkat elsősorban gimnazista diákoknak szervezzük, 9. és 13. osztály között. Kérünk, szánd oda az egész hetedet, hogy igazán jelen tudj lenni, láthasd, átélhesd honnan hová tartunk a témában, hogy el tudj mélyülni benne.

 

Helyszín: Dorcas Center és Kemping

Debrecen, Erdőspuszta utca, 4002

 

Megközelítés: Debrecen Vasútállomásról a 4421 jelzésű busszal Kati-híd megállóig. Max. 25 perc alatt már a Dorcas Centerbe is érkezel!

 

Jelentkezés menete:

Kedvezményes jelentkezési időszak június 8-ig, az első 15 jelentkezőnek!

29.500,-Ft

CSOMAG AKCIÓ!

Ha az SDG Táborba és a Zarándoklatra is jössz, a Tábor mindössze: 25.000,-Ft-ba kerül neked!

 

A kedvezményes árat csak akkor tudjuk biztosítani, ha legkésőbb június 11-én, éjfélig megérkezik a 10.000,-Ft előleged az SDG bankszámlájára.

 

 

 

Kedvezményes időszakon túli június 9 - június 30. közötti jelentkezés esetén:

32.000,-Ft

A jelentkezés érvényességéhez július 2-án éjfélig a 10.000,-Ft előleg befizetése szükséges.

Előleg:

Az előleget (10.000,-Ft) minden esetben átutalással kell rendezni, ügyelve a határidőre! Az előleged befizetése után, a befizetési bizonylatról, kérjük készíts egy képernyőfotót és küldd el az info (kukac) sdg.org.hu címre. (Ha az úgy egyszerűbb neked, természetesen a teljes összeget is kifizetheted utalva)!

A Csomag akciót akkor tudod igénybe venni, ha június 11-ig a Tábor és a Zarándoklat előlegét is (összesen 20.000,-Ft-ot) átutalod! Ezesetbe a közleménybe írd be a NEVED és Tábor, Zarándoklat.

Ha kedvezményesen veszel részt a találkozón (pl.: szervezőként, stb.), arra kérünk, hogy jelentkezz itt és az előleget Te is fizesd ki legkésőbb június 11-ig, ezzel biztosítva a kedvezményes helyedet!

Bankszámlaszámunk:

Soli Deo Gloria Református Diákmozgalom OTP 11742128-20910822 
Közleménybe írd be a neved és SDG Tábor.

Feliratkozás Comments for "SDG TÁBOR 2018" csatornájára