Adventi csendeshétvége | Nagykőrös 2018.

Időpont: 

2018. december 14. péntek - 2018. december 16. vasárnap

Bátran Veled járni

„Meghívtál, hogy vízre lépjek” – Meghívott vagyok én is, te is. Elhívott tanítvány a szolgálatra. De tudok-e bátran azzal járni, akiért elindultam azon az úton, amiről nem tudtam, mit tartogat, csak mentem?! Magam mögött tudom-e hagyni a félelmeimet és kishitűségemet, hogy kövessem Őt a járatlan utakon, a vízen át is, ahol a lábam alatt a mélység, de ha Rá nézek, járok ott is, ahol nincs út? Tudok-e járni Jézussal akkor is, mikor sok a 'miért', és válasz a csend?
 

Helyszín: Nagykőrös, KRE Főiskolai Kollégiuma, Arany János u. 28.

 
A hétvégén ezek nyomán hívunk együttgondolkodásra, elcsendesedésre, közösségre Istennel és egymással. Gyere, töltődjünk együtt, hangolódjunk az adventben Arra, aki a földre jött azért, hogy utunk legyen a vízen át! Ha vágysz kilépni kicsit az ünnep előtti hajtásból, és mindezt egy jó hangulatú, Krisztusra fókuszáló közegben akarod megélni, akkor mindenképp itt a helyed!
 

Mire számíthatsz?

Lesznek alternatív áhítatok, dicsőítések, imádságok, szemináriumok, kiscsoportos beszélgetések, igei meditációk, játékok, nevetés és komolyság, elmélyülés és csend. 
 

Kiket hívunk?

Elsősorban azokat a gimnazistákat és egyetemistákat, akiket megragadott a téma, vagy kérdésekkel, kételyekkel küzdenek mindezek kapcsán. 
Hívunk, várunk! A vízen találkozunk!
 

Részvételi díjak:

Kedvezményes időszak 2018.október 25–november 19. közötti jelentkezés esetén: 9.500,-Ft/fő
 
Kedvezményes időszakon túl (november 20–december 4. között) jelentkezők részére: 11.000,-Ft/fő
 
A részvételi díj tartalmazza a két éjszaka szállásdíját, a pénteki meleg vacsorát, a szombati étkezéseket, a vasárnapi reggelit és az ebédet, és minden szervezési költséget. Hálózsákot, ágyneműhuzatot nem kell hozni! A részvételi díj nem tartalmazza az utazás költségét.
 
A részvételi díj összegéből előlegként 5.000,-Ft fizetendő. A kedvezményes árat csak akkor tudjuk biztosítani, ha legkésőbb november 19-én, hétfőn éjfélig megérkezik az előleged a bankszámlánkra.
 

JELENTKEZÉSI ÉS ELŐLEG ÁTUTALÁSI VÉGSŐ HATÁRIDŐ: 2018. december 4.

 
Feliratkozás Comments for "  Adventi csendeshétvége | Nagykőrös 2018." csatornájára