Rendezvények

SDG TÁBOR 2018

Időpont: 

2018. július 9. hétfő - 2018. július 15. vasárnap

Táborozz velünk Debrecenben, a Dorcas Centerben 2018. július 9-15. között!

 

Adataid
(irányítószám, település, utca, házszám):
Kérünk, ügyelj rá, hogy működő e-mail címet adj meg! A tábor előtt az itt megadott e-mail címeden keresztül tudunk kommunikálni.
Hasznos lehet, ha a telefonszámodat is megadod, így gyorsan el tudunk érni! (Megadás módja: +36-tal kezdve, egybeírva. Pl.: +36307654321)
Szüleid elérhetősége
Add meg annak a szülődnek/hozzátartozódnak a nevét, akit értesítsünk a tábor ideje alatt, ha az feltétlen szükséges!
Add meg annak a szülődnek/hozzátartozódnak a telefonszámát, amin értesíthetjük a tábor ideje alatt, ha az feltétlen szükséges!
Ha nem múltál el még 18 éves, kérünk, add meg szülőd/hozzátartozód e-mail címét!
Részvételi díjakról
Sajnálatos módon, ha nem tudsz az egész héten részt venni, a részvételi összegen akkor sem tudunk módosítani.
Az előleget (10.000,-Ft) minden esetben átutalással kell rendezni! Az előleget sajnos semmilyen esetben sem tudjuk visszaadni, kérjük ennek tudatában jelentkezz. Az előlegen túli összeget többféleképpen fizetheted be, itt válaszd ki:
Néhány dolog még Rólad!
Bizalmasan kezeljük!
Ha van bármi egyéb megjegyzésed, amit mi eddig nem kérdeztünk, de fontosnak tartod magaddal kapcsolatban és szeretnéd, hogy mi is tudjunk róla, itt írd meg! (Pl.: Ha van olyan ételérzékenységed, életmódszerűen folytatott diétád, amit orvos írt elő, akkor azt itt írd meg. Igyekszünk maradéktalanul megoldani, hogy Te se szenvedj hiányt, de kérünk, hogy ennek tudatában étkezz a hét során és azokat fogyaszd, amit az életmódodból kifolyólag Neked rendeltünk, vettünk. Ha most nem jelzed ezt, később már nem fogod tudni módosítani az étkezési igényed.)
Szeretnénk Téged a további eseményeinkről, híreinkről, beszámolóinkról havi rendszerességű Hírlevelünkben értesíteni. A Soli Deo Gloria Református Diákmozgalom (továbbiakban: SDG) az e-mail címedet a rendezvényeivel kapcsolatos hírek továbbítására használja, azt nem adja tovább harmadik személynek. A hírlevélről a későbbiekben bármikor leiratkozhatsz. Örülnénk, ha Téged is a Hírlevél olvasók között tudhatnánk!

Bibliaismereti verseny 2018

Időpont: 

2018. március 2. péntek - 2018. március 3. szombat

Iskola adatai
Ha számlát igényel az iskolájának, az adószám kitöltése kötelező. Amennyiben nem igényel számlát, kérem egy 0-t írjon be ebbe a mezőbe.
Jelölje be, hogy hogyan kívánják rendezni a szállás és étkezések költségét, illetve a csapatonkénti nevezési díjat!
1. Csapat
Kérjük, adja meg a diákok pontos e-mail címét, mert szeretnénk őket is tájékoztatni a verseny részleteiről.
Kérjük, adja meg a diák pontos e-mail címét!
Kérjük, adja meg a diák pontos e-mail címét!
Szállás, étkezés
Kérem, adja meg, hogy hány fő kér szállást? (2500,-Ft/fő/éj, 18 éven felülieknek + 450,-Ft IFA) Aki kér szállást, annak automatikusan rendelünk vacsorát, reggelit és ebédet is. (3 étkezés együtt 1200,-Ft/fő)
Amennyiben nem kér szállást kérem, adja meg, hogy hány fő kér ebédet szombaton? (800,-Ft/fő)
Kérjük, ha az étkezés kapcsán van valamilyen speciális kérése (allergia, diéta, vegetáriánus), itt írja meg.
Kérjük, itt adja meg, hogy hány csapattal neveznek a versenyre!
Ha bármilyen egyéb kérdése, kérése, megjegyzése van a regisztrációhoz kapcsolódóan, itt jelezheti felénk. Ha a csapat egynél több kísérővel érkezik, a további kísérők adatait is itt adja meg (név, e-mail cím, telefonszám)!

Adventi csendeshétvége - Kisújszállás

Időpont: 

2017. december 1. péntek - 2017. december 3. vasárnap

Fontos, hogy olyan e-mail címet adj meg, ami létezik. A regisztráció után megerősítő e-mailt küldünk, a hétvége előtt pedig még egy e-mailt fogsz kapni, csupa hasznos és fontos információval.
Ha nem találtad az iskoládat a listában, kérünk itt add meg a nevét.
A hétvége költsége összesen 7500 Ft/fő. A részvételi díj tartalmazza a két éjszaka szállásdíját, a két napi ellátást és a szervezési költségeket. Az előleget (3000 Ft) kérjük utalni a jelentkezéssel együidejűleg.
Ha az iskolád rendezi átutalással vagy készpénzzel a részvételi díjadat, kérünk, itt add meg a számlázási nevet és posta címet, ami megkönnyíti a számlaadást.
Kérünk, hogy amennyiben módodban áll, támogasd azokat, akik a hétvége részvételi díját nehezen tudják kifizetni! Nem nagy összegre gondolunk (500-2000 Ft), de hidd el, ez is nagy segítség lehet!
Szeretnénk, hogy közöttünk legyél! Ha ezt anyagi lehetőségeid nem engedik, akkor igyekszünk támogatást adni. Maximum a költségek felét tudjuk támogatásként elengedni. Kérjük, hogy néhány mondattal indokold is ezt a kérésedet.
Kérjük, hogy mindenképpen írd meg nekünk, ha az étkezés kapcsán van valamilyen speciális kérésed (pl.: ételallergia). Azt is, ha nem tudsz időben érkezni vagy előbb el kell menned. Ezek a szervezés szempontjából fontosak!
Ha nem kapsz visszajelző e-mailt a megadott e-mailcímre a következő 3 órában, feltétlen jelezd ezt nekünk minél hamarabb, az info@sdg.org.hu e-mail címen!

Tavaszi Találkozó 2017

Időpont: 

2017. május 19. péntek - 2017. május 21. vasárnap
(irányítószám, település, utca, házszám):
Kérünk, ügyelj rá, hogy működő e-mail címet adj meg! A találkozó előtt az itt megadott e-mail címeden keresztül tudunk kommunikálni.
Hasznos lehet, ha a telefonszámodat is megadod, így gyorsan el tudunk érni!
Ne felejtsd, a kedvezményes árat csak akkor tudjuk biztosítani, ha legkésőbb ÁPRILIS 20-án, éjfélig megérkezik az előleged a bankszámlánkra.
Ne felejtsd, a regisztrációd csak akkor érvényes, ha legkésőbb MÁJUS 5-én, éjfélig megérkezik az előleged a bankszámlánkra.
Az előleget (5000,-Ft) minden esetben átutalással kell rendezni! Az előlegen túli összeget többféleképpen fizetheted be, itt válaszd ki:
Honnan jössz? Mivel foglalkozol?
Ha az iskolád rendezi átutalással vagy készpénzzel a részvételi díjadat, kérünk itt add meg a pontos számlázási nevet és postacímet, ami megkönnyíti a számlaadást. Ne feledd, az előleg befizetésének határideje ekkor is vonatkozik Rád! Erről tájékoztasd az iskolád is!
Részvétellel kapcsolatban
Hol szeretnél aludni? Amennyiben középiskolás diák vagy, kérjük, mindenképp a faházat jelöld meg!
Alapvetően azt kérjük, hogy péntektől vasárnapig vegyél részt a hétvégén! Ha valami miatt mégsem tudnál, annak megfelelően jelöld az eltölteni kívánt éjszakád!
A szervezés szempontjából fontos tudnunk, hogy ki melyik étkezésen kíván részt venni. Kérjük, jelöld be!
Kérjük, hogy mindenképpen írd meg nekünk itt, ha az étkezés kapcsán van valamilyen speciális kérésed. (diéta, allergia, stb.)
Kérünk, hogy amennyiben módodban áll, támogasd azokat, akik a hétvége részvételi díját nehezen tudják kifizetni! Nem nagy összegre gondolunk (500-4000 Ft), de hidd el, ez is nagy segítség lehet!
Szeretnénk, hogy közöttünk legyél. Ha ezt anyagi lehetőségeid nem engedik, akkor igyekszünk támogatást adni. Maximum a költségek felét tudjuk támogatásként elengedni. Kérjük, hogy néhány mondattal indokold is ezt a kérésedet.
Ha valamelyik versenyünkön helyezést értél el, azt is itt add meg! (pl.: Bibliaismereti verseny, II. helyezés) Kérjük, hogy mindenképpen írd meg nekünk, ha pénteken nem érnél oda a vacsorára vagy, ha vasárnap már nem kérsz ebédet vagy inkább úticsomagot kérném ebéd helyett. Ezek a szervezés szempontjából fontosak!
Kérjük, hogy ha magaddal hozod gyermeked, ide írd be nevét és hogy hány éves. Ha van valamilyen speciális kérésed a szállásukkal, étkezésükkel kapcsolatban, vagy ha szeretnél gyermekfelügyeletet, azt is itt írd meg nekünk!

SDG nap - Közgyűlés és Fórum

Időpont: 

2017. március 11. szombat

Ha szeretnél szállást kérni péntekre vagy szombatra, ha valamilyen ételérzékenységed van vagy diétád, ha szeretnél segíteni az előkészületekben, az ebéd megfőzésében, ha valami jó ötleted vagy kérdésed van, itt írd meg nekünk!

Bibliaismereti verseny 2017

Időpont: 

2017. március 3. péntek - 2017. március 4. szombat

Iskola adatai
Amennyiben az iskolának számlát kell kiállítanunk a versenyen való részvételről, úgy kérjük ellenőrizze, hogy az előbbi listában helyesen szerepel-e az iskola neve, amennyiben nem, úgy kérjük, itt adja meg a helyes nevet. A számlázási címet is itt írja meg nekünk! Köszönjük.
2017. januárjától a számlán fel kell tüntetni a vevő adószámát. Amennyiben az iskola kér számlát, kérjük ne felejtsék itt megadni!
Jelölje be, hogy hogyan kívánják rendezni a szállás és étkezések költségét, illetve a csapatonkénti nevezési díjat!
1. Csapat
Kérjük, adja meg a diákok pontos e-mail címét, mert szeretnénk őket is tájékoztatni a verseny részleteiről.
2. Csapat
Szállás, étkezés
Kérem, adja meg, hogy hány fő kér szállást? (2000,-Ft/fő/éj) Aki kér szállást, annak automatikusan rendelünk vacsorát és reggelit is. (Vacsora és reggeli együtt + 1000,-Ft/fő)
Kérem, adja meg, hogy hány fő kér ebédet szombaton? (1000,-Ft/fő)
Kérjük, ha az étkezés kapcsán van valamilyen speciális kérése (allergia, diéta, vegetáriánus), itt írja meg.
Kérem, írja be, hogy hány csapatot indít! Nevezési díj: 1000,-Ft/csapat
Ha bármilyen egyéb kérdése, kérése, megjegyzése van a regisztrációhoz kapcsolódóan, itt jelezheti felénk. Ha a csapat egynél több kísérővel érkezik, a további kísérők adatait is itt adja meg (név, e-mail cím, telefonszám)!

Adventi csendeshétvége | Pécs 2016.

Időpont: 

2016. december 9. péntek - 2016. december 11. vasárnap
Kérjük, hogy azt az e-mail címedet add meg, amit használsz, mert erre a címre fogunk visszajelző és tájékoztató e-mailt küldeni.
Ha nem találtad a listában az iskoládat, kérünk, hogy ide írd be.
A részvételi díj tartalmazza a két éjszaka szállásdíját, a pénteki vacsorát, szombati étkezéseket, vasárnapi reggelit és a szervezési költségeket.
Ha az iskolád rendezi átutalással vagy készpénzzel a részvételi díjadat, kérünk, itt add meg a számlázási nevet és posta címet, ami megkönnyíti a számlaadást.
A vasárnapi ebédet a részvételi díj nem tartalmazza. Ha szeretnél ebédelni még a hazaindulás előtt, plusz 700-Ft-ért rendelünk neked is. Vasárnap az ebéd 12:00-kor lesz. Ha inkább az úti csomagot választanád a hosszú hazaútra, amely tartalmaz ásványvizet, 2 db szendvicset, 1 db péksüteményt, gyümölcsöt és müzli szeletet, akkor azt jelöld meg.
Kérünk, hogy amennyiben módodban áll, támogasd azokat, akik a hétvége részvételi díját nehezen tudják kifizetni! Nem nagy összegre gondolunk (500-2000 Ft), de hidd el, ez is nagy segítség lehet!
Szeretnénk, hogy közöttünk legyél! Ha ezt anyagi lehetőségeid nem engedik, akkor igyekszünk támogatást adni. Maximum a költségek felét tudjuk támogatásként elengedni. Kérjük, hogy néhány mondattal indokold is ezt a kérésedet.
Kérjük, hogy mindenképpen írd meg nekünk, ha az étkezés kapcsán van valamilyen speciális kérésed (pl.: ételallergia). Azt is, ha nem tudsz időben érkezni vagy előbb el kell menned. Ezek a szervezés szempontjából fontosak!
Ha nem kapsz visszajelző e-mailt a megadott e-mailcímre a következő 3 órában, feltétlen jelezd ezt nekünk minél hamarabb, az info@sdg.org.hu e-mail címen!

Bibliaismereti verseny 2015

Időpont: 

2015. február 27. péntek - 2015. február 28. szombat

Iskola adatai
Jelölje be, hogy hogyan kívánják rendezni az étkezések költségét és a csapatonkénti 500 Ft regisztrációs díjat!
1. csapat
Szállás, étkezés
Írja be, hogy hány főre kér szállást, étkezést!
2500,-Ft/fő/éj
400,-Ft/fő
300,-Ft/fő
500,-Ft/fő
Kérjük, ha az étkezés kapcsán van valamilyen speciális kérése (allergia, diéta, vegetáriánus), itt írja meg.
Írja be, hogy hány csapatot indít! Részvételi díj: 500,-Ft/csapat

Virágvasárnapi hétvége 2013

Időpont: 

2013. március 22. péntek - 2013. március 24. vasárnap

Beszélgetések Istennel

Kérünk, hogy amennyiben módodban áll, támogasd azokat, akiknek a hétvége díját is nehéz kifizetni! Nem nagy összegre gondolunk (500-1000 Ft), de hidd el, ez is nagy segítség lehet!

Tájoló - Zarándoklat 2018

Időpont: 

2018. július 23. hétfő - 2018. július 29. vasárnap

Tervezett útvonal: Kismaros - Diósjenő - Perőcsény - Nagybörzsöny - Zebegény - Kismaros

Adataid
(irányítószám, település, utca, házszám):
Kérünk, ügyelj rá, hogy működő e-mail címet adj meg! A zarándoklat előtt az itt megadott e-mail címeden keresztül tudunk kommunikálni.
Hasznos lehet, ha a telefonszámodat is megadod, így gyorsan el tudunk érni! (Megadás módja: +36-tal kezdve, egybeírva. Pl.: +36307654321)
Szüleid elérhetősége
Add meg annak a szülődnek/hozzátartozódnak a nevét, akit értesítsünk a tábor ideje alatt, ha az feltétlen szükséges!
Add meg annak a szülődnek/hozzátartozódnak a telefonszámát, amin értesíthetjük a tábor ideje alatt, ha az feltétlen szükséges!
Ha nem múltál el még 18 éves, kérünk, add meg szülőd/hozzátartozód e-mail címét!
Részvételi díjakról
Sajnálatos módon, ha nem tudsz az egész héten részt venni, a részvételi összegen akkor sem tudunk módosítani.
Az előleget (10.000,-Ft) minden esetben átutalással kell rendezni! Az előleget sajnos semmilyen esetben sem tudjuk visszaadni, kérjük ennek tudatában jelentkezz. Az előlegen túli összeget többféleképpen fizetheted be, itt válaszd ki:
Néhány dolog még Rólad!
Bizalmasan kezeljük!
Ha van bármi egyéb megjegyzésed, amit mi eddig nem kérdeztünk, de fontosnak tartod magaddal kapcsolatban és szeretnéd, hogy mi is tudjunk róla, itt írd meg! (Pl.: Ha van olyan ételérzékenységed, életmódszerűen folytatott diétád, amit orvos írt elő, akkor azt itt írd meg. Igyekszünk maradéktalanul megoldani, hogy Te se szenvedj hiányt, de kérünk, hogy ennek tudatában étkezz a hét során és azokat fogyaszd, amit az életmódodból kifolyólag Neked rendeltünk, vettünk. Ha most nem jelzed ezt, később már nem fogod tudni módosítani az étkezési igényed.)
Mit vársz ettől a tábortól? Miért tetszett meg a zarándoklat? Miért szeretnél idén neki vágni ennek a közös útnak?
Szeretnénk Téged a további eseményeinkről, híreinkről, beszámolóinkról havi rendszerességű Hírlevelünkben értesíteni. A Soli Deo Gloria Református Diákmozgalom (továbbiakban: SDG) az e-mail címedet a rendezvényeivel kapcsolatos hírek továbbítására használja, azt nem adja tovább harmadik személynek. A hírlevélről a későbbiekben bármikor leiratkozhatsz. Örülnénk, ha Téged is a Hírlevél olvasók között tudhatnánk!

Oldalak