szamarcsi blogja

Much Ado About Nothing

szamarcsi képe

Néha az embernek nagyon nehéz szavakba önteni a gondolatait. Még akkor is, ha tudja, hogy ha nem teszi, akkor az még tovább mardossa belülről. Lehet, hogy ez csak a szokáso depim felerősödése. Tegnap esete volt a békési gimi gombavatója. S hogy nézem az egyik barinőmet, rájöttem mennyi minden hiányzik az életemből. Nagyon nehéz ezt az érzést megmagyarázni. Ez nem féltékenység, hisz az a tudat, hogy Neki megvan egy csomó olyan dolog, ami nekem nincs meg, nem elszomorít, sőt örülök neki. S hogy miért érzem magam olyan kutyául? Jó kérdés. Ráfoghatnám egy csomó mindenre, mint pl egy emil, amit hiába várok és úgy tűnik soha nem akar megjönni, vagy más ami lényegében semmi, csak együtt olyan jól szervezett egészet alkotnak. S ha belegondolok, tudtam előre hogy ez lesz. A világban egyensúly van, legalábbis ritka az olyan jó pillanat, ami után ne rossz következne. Természetesen ez logikus is. Most el kezdhetném boncolgatni ezt is, lehet hogy megteszem MAJD. Szóval ma 10ig aludtam. Ez nagyon nagy szó, mert mostanában nem tudok 7:30 után aludni, kinyílik a szemem. Aztán megreggeliztem, s egy nagyon jó magyar filmet láttam a Film Múzeumon. Aztán ma délután leadták a kedvenc filmemet, a Much Ado About Nothing (Sok Hűhó Semmiért)-et. Már vagy 100szor láttam, de nem tudom megunni. Szóval sejthettem volna, hogy nem következik be az amit nagyon szeretnék, de hogy mi ez, azt nem tudom jól megfogalmazni, ezért nem is teszem.

??

szamarcsi képe

Végre vége van a vizsgaidőszaknak!
Bevallom, én már 20.-án végeztem, de csak most jutok igazán nethez. Hát elég sok minden történt ebbe a hónapban. 3 hét alatt tettem le a 6 vizsgámat, s majdnem minden nap 5 és 6 között keltem. Én nem tudok éjszakákat tanulni, inkább korán kelek, s a vicc az volt, hogy így is kb éjfél tájt tudtam elaludni.
A másik ami vicc volt, hogy szülinapomon estem a biciklivel akkorát, hogy öröm lehetett nézni. A lábamat ütöttem be egy kicsit, de nem kell amputálni:)
7.-én újra kezdődik az egyetem. Mit ne mondjak nem vagyok nagyon feldobva,de ez van. A jó az egészben az, hogy tudok majd SDG-re menni.
Na jó pihenést akinek az kell és mindekinek sok erőt és kitartást kívánok mindenhez! 

szamarcsi képe

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a reggelek tele vannak kihívással. Sőt, egészen este elkezdődnek már a bajok: hánykor keljek másnap.(Azt nem is említem, hogy az elmúlt napokban nem tudok elaludni, csak1 óra körül) Ma reggel 5:45kor keltem, és egészen addig, amíg el nem hagytam a lakást, vaciláltam, hogy inkább visszafekszem aludni. NEm tudom, hogy az a kínzó szemfájás és fáradság, ami gyötör az álmatlanságnak, vagy az egész hétvégi számítógép előtt ülésnek köszönhető-e. Annyit még el kell mondano, hogy a monitorom kb 12 éves, de lehet hogy még keveset is mondok. Ez volt az első monitorunk, s nagyon a szívemhez nőtt, csak a szemem nem igazán csípi.
De megírtam az EU beadandót. Aki elolvasta, azt mondta, hogy nagyon jó propaganda szöveget firkantottam. Nem is tudtam, hogy ebben jó vagyok. Úgy látszik, hogy csak olyanokat kell írni, amiben totál nem hisz az ember, és tudja, hogy nem így van. Bár ezt a szakmát én nem bírnám, mert fontosabb az, hogy a tükörbe nézzhessek reggel. (Nem mintha túl szép lenne a látvány)
NEm szeretnék akarattal átverni embereket, ezért nem lennék reklám-író. Ami igaz az igaz, hogy néhány embernek ehhez még szakmát se kell tanulnia, hisz magától jön az, hogy sikeresen átverje az embereket.
DE ez már egy másik bejegyzés története, hisz nem akarom a még meglévő jókedvemet is tönkre vágni.
U.I.: valaki felvilágosíthatna arról, hogy mi ez az ábra, amit a bejegyzés elején lehet látni, mert eddig egy torzfejű ufónak néztem, de jobban belegondolva lehet, hogy egy villanykörte??

neptun

szamarcsi képe

Megint részesülhettem a technika áldásaiban. A mi egyetemünkön neptun rendszer van, s természetesen csak a baj van belőle. Kedden azt mondták nekünk, hjogy igaz, hogy lehetett vizsgára jelentkezni, de már lezárták a rendszert, és csak 13tól lehet. Ehhez képest megtudtam tegnap, hogy mégis csak lehet, de nem tudtam megnyitni sehol. Ezért a szabadnapomon bejöttem ide, Gödöllőre, ahelyett, hogy a 3 beadandómat írnám, amihez csak annyit, hogy az egyik ez: Hogyan ítéli meg Maghyarország csatlakozását az EUhoz? Ezt fejtsem ki 13-15 oldalban, 12-es betűméretben, !!!!!!!!!!!!!SZIMPLA!!!!!!!!!!!! sorközzel.
Na mindegy. Természetesen az összes vizsgahely betelt már, amit eddig felraktak...

Oldalak