szamarcsi képe

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a reggelek tele vannak kihívással. Sőt, egészen este elkezdődnek már a bajok: hánykor keljek másnap.(Azt nem is említem, hogy az elmúlt napokban nem tudok elaludni, csak1 óra körül) Ma reggel 5:45kor keltem, és egészen addig, amíg el nem hagytam a lakást, vaciláltam, hogy inkább visszafekszem aludni. NEm tudom, hogy az a kínzó szemfájás és fáradság, ami gyötör az álmatlanságnak, vagy az egész hétvégi számítógép előtt ülésnek köszönhető-e. Annyit még el kell mondano, hogy a monitorom kb 12 éves, de lehet hogy még keveset is mondok. Ez volt az első monitorunk, s nagyon a szívemhez nőtt, csak a szemem nem igazán csípi.
De megírtam az EU beadandót. Aki elolvasta, azt mondta, hogy nagyon jó propaganda szöveget firkantottam. Nem is tudtam, hogy ebben jó vagyok. Úgy látszik, hogy csak olyanokat kell írni, amiben totál nem hisz az ember, és tudja, hogy nem így van. Bár ezt a szakmát én nem bírnám, mert fontosabb az, hogy a tükörbe nézzhessek reggel. (Nem mintha túl szép lenne a látvány)
NEm szeretnék akarattal átverni embereket, ezért nem lennék reklám-író. Ami igaz az igaz, hogy néhány embernek ehhez még szakmát se kell tanulnia, hisz magától jön az, hogy sikeresen átverje az embereket.
DE ez már egy másik bejegyzés története, hisz nem akarom a még meglévő jókedvemet is tönkre vágni.
U.I.: valaki felvilágosíthatna arról, hogy mi ez az ábra, amit a bejegyzés elején lehet látni, mert eddig egy torzfejű ufónak néztem, de jobban belegondolva lehet, hogy egy villanykörte??

Hozzászólások

Bizony az villanykörte. Lehet, hogy mégiscsak le kéne cserélni azt a monitort? :-) Ja és még egy megjegyzés: ha címet is adsz az írásodnak, akkor kicsit könnyebb rákettyinteni...

Feliratkozás Comments for "" csatornájára