2016/2017. ÉVES PROGRAM

ARCHÍVUM

 

 

 

2016.

Szeptember

Szept. 30okt. 2. ÉletreValó műhely - vezetőképző (Nagykőrös)

Azokat a lelkes középiskolásokat várjuk, akik szeretnének saját környezetükben, iskolájukban egy-egy kisebb-nagyobb csoportot vezetni, ahol szabadon beszélgethetnek Istenről, az Igéről és saját életük kérdéseiről, és ahol közösen tapasztalhatják meg az imádság erejét.

Beszámoló >>

Október

Okt. 7. Kárpát-medencei Református Imaéjjel

Buzdítunk mindenkit arra, hogy saját közösségében, gyülekezetében, iskolai csoportjában szánja oda ezt az éjszakát a közös imádságra és csatlakozzon a Református Egyház programjához. Ha ötletekre lenne szükségetek, keressetek minket bizalommal!

Beszámoló >>

 

December

Dec. 911. Adventi csendeshétvége (Pécs)

Azokat az elsősorban középiskolásokat, csoportokat várjuk, erre a hétvégére, akik az advent rohanásában elcsendesülésre, valódi közösségre és találkozásra vágynak egymással és Istennel is.

Beszámoló >>

2017.

Január

Jan. 2022. ÉletreValó műhely és vezetőképző (Nagykőrös)

Azokat a lelkes középiskolásokat várjuk, akik szeretnének saját környezetükben, iskolájukban egy-egy kisebb-nagyobb csoportot vezetni, ahol szabadon beszélgethetnek Istenről, az Igéről és saját életük kérdéseiről, és ahol közösen tapasztalhatják meg az imádság erejét.

Beszámoló >>

Február

Febr. 1011. Zsoltár-és népdaléneklő verseny (Nagykőrös) - ELMARADT

A barátságos légkörű, ugyanakkor szakemberek által zsűrizett versenyünkre várjuk az énekelni szerető diákokat és a gimnazista korosztályba tartozó gyülekezeti tagokat, akik szívesen fejlesztik és mutatják meg népdal- és zsoltártudásukat egyénileg vagy csoportban. A kétnapos eseményen a versenyen túl a résztvevők hasznos szakmai programokon is részt vehetnek.

Jelentkezés >>

Március

Márc. 34. Bibliaismereti verseny - Pál 1. és 2. levele a korinthusiakhoz (Miskolc)

Azokat a háromfős középiskolás csapatokat várjuk, akik elegendő szorgalommal rendelkeznek, hogy az adott Bibliai könyv(ek) szövegét alaposan áttanulmányozva összemérjék nem csak tudásukat, de kreativitásukat is a kétnapos verseny során.

Jelentkezés >>

Május

Május. 1921. Tavaszi találkozó (Balatonszárszó)

Azokat várjuk erre a találkozóra, akik fiatalok vagy régebb óta fiatalok, egyedülállók vagy családban élők, régiek vagy újak, egyszóval mindenkit, aki valaha megfordult már köreinkben vagy akinek csak  megtetszett az SDG programja. Egy nagy és színes konferenciára hívunk Titeket!

Jelentkezés >>

Június

 

Jún. 18. délután 3 órától SDG évadzáró piknik (Budapest - Margitsziget)

Azokat várjuk erre az alkalomra, akik szívesen töltenének egy kötetlen délutánt az SDG-s közösséggel, búcsúztatva a 2016/2017-es évadot. A tervek szerint Budapesten egy parkban töltenénk egy délutánt, ahol szadabtéri áhítat után együtt piknikezhetnénk finom falatok, vidám játékok vagy akár frizbifoci mellett. A részletekről a Hírlevélben adunk számot. Egy hálaadó alkalomra hívunk Titeket! Jelentkezés >>

Július

Júl. 6–9. Kárpát-medencei Református Középiskolák Találkozója (Nagykőrös)

Azokat a diákokat és tanárokat várják a szervezők, akik a Kárpát-medence valamelyik református középiskolájában tanulnak vagy tanítanak. Az SDG ezen a találkozón is résztvesz a programok szervezésében.

Júl. 2529. Csillagpont Református Ifjúsági Találkozó (Debrecen)

A Csillagpont a Református Egyház kétévente merendezett nagy, országos, ifjúsági találkozója. Célunk, hogy szervezetünkkel, céljainkkal mi is megjelenjünk, kivegyük a részünket a programok szervezésében, színesítésében. Idén sem lesz ez másként.

Azokat a diákokat és fiatal felnőtteket várjuk és várják a Csillagpontra, akik szeretnének találkozni az élő Istennel és egymással. Gyertek, Ő ott lesz!

Info >>

Feliratkozás Comments for "2016/2017. ÉVES PROGRAM" csatornájára