Mi ez a Scargill és hol van?

Az Egyesült Királyságban North Yorkshire területén található egy kis falu, Kettlewell, ahonnan még egy mérföldre található Scargill. A kapuban ez a kiírás várja az arra járókat: "A Scargill Ház egy keresztyén szabadidő és konferenciaközpont, amelyet 1959-ben alapítottak azért, hogy a személyes és gyülekezeti feltöltődést szolgálja Észak Angliában. Otthona egy keresztyén közösségnek, melynek tagjai azzal szolgálják Istent, hogy dolgoznak és megosztják hitüket a vendégekkel."

Röviden tehát ez Scargill. A kép szélén megjelenik a vendégek és a közösség  "élettere" a "központ" és az "otthon". Jobb szélén az út végén a háttérben látszik a főépület, a vendégek lakhelye és az alkalmak színtere. A bal oldali épület pedig egyike a közösség otthonaként szolgáló házaknak.

Elhelyezkedéséről még annyit, hogy Scargill a Wharfe folyó völgyében található. A völgy gyakorlatilag egy nagy legelő, amit kőfalak szabdalnak. Mindenfele birkák legelnek. Scargill egy 36 hektáros területen fekszik. Megtörve a legelők sorát főleg erdő borítja a sziklás domboldalát.

Feliratkozás Comments for "Mi ez a Scargill és hol van? " csatornájára