Várj az Isten szerint való "legjobbra"!

Mindenki vágyik arra, hogy odaadja magát egy másik emberi lénynek, hogy legyen egy mély lelki kapcsolata valakivel, hogy szeressék teljesen és kizárólagosan. De Isten azt mondja a keresztyéneknek…

NEM, mindaddig nem, amíg nem vagy elégedett az én egyedüli szeretetemmel és nem tölt be az… Ismerlek téged, gyermekem. Mindaddig, míg fel nem fedezed, hogy egyedül Bennem rejlik megelégedettséged, nem vagy alkalmas arra a tökéletes és teljes emberi kapcsolatra, melyet én terveztem számodra. Soha nem lehetsz eggyé valaki mással, amíg nem vagy egy Velem. És kizárólagosan sem lehetsz valaki vagy valami másé! Hagyd abba a tervezgetést, hagyj fel a kívánságokkal és engedd meg Nekem, hogy a legizgalmasabb tervet nyújtsam át neked, azt, amelyet elképzelni sem tudsz. A "legjobbat" akarom adni neked. Kérlek engedd, hogy Én vezessem őt eléd. Csak figyelned kell Engem; a legnagyszerűbb dolgokra gondolni; átélni azt az örömet, mely abból fakad, hogy ismersz Engem; tanulni és hallgatni azokat a dolgokat, amelyeket Én mondok neked.

VÁRNOD KELL! NE AGGÓDJ!

Ne tekintgess körbe, azokra a dolgokra, amelyeket már mások megkaptak Tőlem. Följebb kell emelni tekintetedet. Nézz túl mindezeken és láss messzebbre. Nézz Rám, vagy különben elszalasztod azokat a dolgokat, amelyeket mutatni akarok neked. És amikor kész vagy, megleplek azzal a szerelemmel, ami sokkal csodálatosabb annál, amelyről valaha is álmodnál. Látod: mindaddig, amíg készen nem vagy és a "legjobb" kész sincs, Én munkálkodom. Ebben a pillanatban is, hogy mindketten egyszerre legyetek készen…

Mindaddig, amíg mindketten kizárólag Értem nem éltek, és azt az életet nem élitek, melyet én készítettem nektek, nem lesztek képesek megélni azt a szerelmet, a tökéletes szerelmet, mely visszatükrözi Velem való kapcsolatotokat.
Kedvesem, azt szeretném, hogy a legcsodálatosabb szerelem legyen a tiéd. Azt akarom, hogy fizikailag és valóságosan élvezd a szépség, a tökéletesség és a szeretet örökkévaló egységét, melyet Önmagamon keresztül ajánlok fel neked.

BÍZZ BENNEM…

Beküldte: Apostagi Adorján

Feliratkozás Comments for "Várj az Isten szerint való "legjobbra"!" csatornájára