Új szolgáltatás: Biblia-kereső

Új elemmel bővült az oldal szolgáltatásainak köre: készítettünk egy Biblia-keresőt, melyben megjeleníthető a teljes Károli-biblia tetszőleges szakasza, vagy akár a versek szövegében is lehet keresgélni. Használjátok egészséggel!

Használata egyszerű: a bal oldali blokkban megadod, hogy melyik igeszakaszra vagy kíváncsi, nyomsz egy Entert, és a beírt igeszakasz megjelenik. Megjegyzendő, hogy csak a helyesen beírt hivatkozásokat fogadja el a program, mint pl. "1Móz 12,10-12" (természetesen idézőjelek nélkül).

Másik szolgáltatás a szövegben való keresés: a keresett szót vagy szöveget beírod, nyomsz egy Entert, és megjelenik a beírt szöveget tartalmazó versek listája. Ha túl sok találat lenne, akkor több oldalra tördelődik a lista, melyek között lapozni lehet.

Bárkinek bármi kérdése vagy javaslata lenne a fentiekkel kapcsolatban, itt megteheti.

Hozzászólások

Re: Új szolgáltatás: Biblia-kereső

Lesz még egyéb is, csak most mással is kell foglalkozzak egy kicsit... Ez kb. egyhetes meló volt, amit csak esténként tudtam csinálni, amikor befejeztem a többit aznapra. Szóval inkább kikapcsolódás volt, mint meló, és lesz folytatás, bár nem tudom, mikor. Nem ígérek semmit, de ötleteket szívesen látok.

Feliratkozás Comments for "Új szolgáltatás: Biblia-kereső" csatornájára