Október 30-án bizonyíthatunk!

SDG-nk megkapta a lehetőséget a Piacon... Vagyis a Lehetőségek piacán, mégpedig a Református Iskolák Találkozóján, amely, mint tudjátok, 30-án, szombaton lesz a pesti Sportarénában (én még BS-nek hívom).

Valószínű, hogy össz-SDG-s találkára az ebédszünetben, 13:30-tól 14:30-ig kerülhet sor a Lehetőségek piacán, melyről most még nem tudom, melyik teremben lesz, de addigra mindenki számára nyilvánvalóvá válik.

Tehát SDG-sek, ZUMM! az adott időben jöjjünk össze (nem úgy :)) a Piacon, és örüljünk egymásnak!

Magányos farkasok, lézengő ritterek, figyelem! Belépőt (hitem szerint ingyenesen) a csarnok előtti téren valami sátor-féleségnél válthattok. Info még: Református Iskolák Találkozója.

Én már nagyon várom!

Megjegyzés: Lehet, hogy én vagyok béna, de a megadott honlapon a férőhelyek felosztásában nem látok SDG-t. (Boobaa)

Hozzászólások

Re: Október 30-án bizonyíthatunk!

Lelkem szárnyal, hogy találkozhatunk 1200 éves osztályfőnökömnek is mondtam h. nagy valószínűséggel el hagyom nagyra becsült környezetét mert sdg is lesz remélem mindenki "bármiáron" igyekszik oda jönni. egy ebédért se hagynám ki (azt hiszem)

Ad Boobaam

Boobaa nagyon jól látja. Tudniillik nem a nézőtéri férőhelyek közt kell keresni, hanem a L. p-n, valamelyik kisteremben. Szerintem ezt viszont még a szervezők sem tudják, de hát rá is érnek szombat reggel 8-ig. Ha jól gyanítom, azért nincs nézőtéri ülőhelyünk, mert itt nem SDG-k vonulnak fel, hanem _iskolák_. Vagy én lennék béna? :)) Tg

Feliratkozás Comments for "Október 30-án bizonyíthatunk!" csatornájára