Jelentkezés a pápai őszi csendeshétvégére

Az ünnepi konferencia után hamarosan újra együtt lehetünk Pápán, az őszi SDG csendeshétvégén. Figyelem! Az időpont viszont előreláthatólag módosul!

2004.október 15 és 17-e között vagy egy héttel később Pápán találkozhatunk egymással! Sokan ígérték, hogy bár a nagy távolság miatt Balatonszárszóra nem tudtak jönni, Pápán mégis ott lesznek. A részletes programmal hamarosan elkészülnek a pápaiak, addig is azt szeretnék, hogy a kollégiumi elhelyezés zavartalan biztosítása érdekében mindenki jelezze részvételét legkésőbb október 4-én, hétfőig!

Jelentkezés:
Gellén Áron
06-20-3150788
ga336@hszk.bme.hu

Chikány Gergely
06-30-3513663
chg@freemail.hu

A részvételi díj előreláthatólag nem haladja meg a 3000 Ft-ot. Ha valaki anyagi nehézségek miatt nem tudna részt venni, kérem jelezze nekünk!

Szeretettel hívunk mindenkit, hogy gyertek, és hozzatok magatokkal másokat is!

Hozzászólások

Re: Jelentkezés a pápai őszi csendeshétvégére

A fene egye meg Szegedet... Már megint nem tudok elmenni. Bezzeg ha egy héttel korábban lenne, akkor csak négy órám van egy unalmas tárgyból, azt simán el tudnám lógni. De azért majd meglátom, mit tehetek; lehet, hogy a végén ellógom mind a kilenc órát mindhárom tárgyból. Mondjuk érdekes lesz, mert ezek között gyakorlat is van... Szóval ne lepődjön meg senki, ha mégis ott tudnék lenni, de azon se, ha nem.

Re: Jelentkezés a pápai őszi csendeshétvégére

az én személyes (pontosabban a helyi sdg-seknek) a problémája h. 15 ikén az általunk(végzősők által) szervezett gólyabál lesz ez fix idő pont és ott kéne lenni+előző pénteken 8.kán műtenek és Kincső is akkor jön haza és pont 10 napig tehát sdg vasárnapjáig maradna... ha azon a hétvégén lesz akkor szombaton emgyünk ha egy héttel később akkor viszont Kincső nélkül:(

jó lenne minél előbb megtudni h. mikor lesz

köszönettel: Future( Pintér Gy. Botond)

Re: Jelentkezés a pápai őszi csendeshétvégére

Félreértés ne essék: tudomásom szerint ekkor lesz, és kész - ahogy ez már Szárszón eldőlt. Az, hogy nekem meg nektek nem _igazán_ jó, attól még nyugodtan lehet ekkor, legfeljebb nem tudunk ottlenni, vagy nem az egészen. Ja és úgy emlékszem, te is ott voltál Szárszón, amikor ez eldőlt, tehát max. azt tudod felhozni mentségként, hogy a helyi gólyabál időpontját azóta tudtad meg...

Re: Jelentkezés a pápai őszi csendeshétvégére

Most olvasom, hogy előreláthatólag változik az időpont... Szóval fenti hozzászólásom nem tekinthető hivatalos álláspontnak, csak személyes véleménynek.

Tehát csak azt tudom mondani, hogy nekem jobb lenne a következő hétvége, de ha ekkor lesz, attól se megyek a falnak, legfeljebb nem, vagy csak keveset tudok ott lenni.

Re: Jelentkezés a pápai őszi csendeshétvégére

A suli kezdetén derült ki a gólyabál idő pontja de a pápai szervezés ugy mondta h. vagy így vagy seh. tehát szombaton megyünk ha tudunk én mindenképpen ott szeretnék lenni

személyes véleményeidet pedig mindig meghallgatom :)

remélem találkozunk de karácsonykor mindenképpen

Re: Jelentkezés a pápai őszi csendeshétvégére

Kincső üzenetét hozom lélek szakadva: nagyon szeretne találkozni mindenkivele ezért kéri h. az eredeti 15-16-17. napokon legyen az sdg csendes hétvége hisz így váltotta meg a busz jegyét h. eltudjon jönni (és én mondom nem olcsó mulatság onnan-ide egy busz jegy)

köszönettel: Botond

Feliratkozás Comments for "Jelentkezés a pápai őszi csendeshétvégére" csatornájára