Zhk

szamarcsi képe

Tudom, hogy már legalább a második bejegyzésem a zhimról, de nem tehetek róla, ezek foglalkoztatnak, hisz már szinte semmi mást nem csinálok, csak zh-ról zh-ra esek.
Ma eddig volt egy közgáz zh-m, s lesz egy Eus, ami 130 oldal. TEgnap 21:30ig tanultam, tudom, ez a legtöbb ember számára semmi, de én hozzá vagyok szokva, hogy nem kell tanulni, elvégre az elmúlt 12 évet úgy csináltam meg, hogy max napi 2-3 órát tanultam, de volt, hogy semmit. S ez eddig bejött, itt nem . Elég nehéz ahhoz hozzászokni, hogy eddig a tanulásból a toppon voltam, s most a fáradozásom azt sem ér.
Tegnap addig akartam tanulni, ameddig el nem alszok a könyv felett. Már 9kor jelentkeztek rajtam a jelek. Betűket kevertem, nem láttam, nem fogtam föl az anyagot. Még bírnom kellett. 15 perc múlvca már a kezdeti megbolondulás határán álltam. S gondolkoztam az abba hagyásról.
Ha az anyagot nem is tudom, annyit sikerült elérnem az elmúlt pár hét alatt, hogy ülni már nem tudok. Eddig se tudtam, de a derekam már elviselhetetlenül fáj+már állni sem tudok egyenesen, mert máér annyira becsípődött az ideg vagy mi.
A hétvégén ellátogattam a Pasaréti ref gyül.-be. Nagyon tetszett. Olyan sokan voltak, hogy végig kellett állni az egészet. Mondjuk, egy régi típusú templomban, mint pl a mienk Berényben, simán elfértünk volna. Az IT jó volt, néhány poén is volt. Annyi volt a baj, hogy nem igazán volt énekes a banda. De a végén ott volt a korona(s ez otthon is mindig ott van, csak otthon játszom, nem éneklem) elénekeltük a Himnuszt!

Feliratkozás Comments for "Zhk" csatornájára