Nov.3

szamarcsi képe

Nem tudom még, hogy ez publikus lesz vagy nem.A gondolataim úgy kavarognak a fejemben, hogy csak na. Ha mégis publikus lesz, akkor előre is elnézést kérek, és csak azt tudom mondani, amit Ákos mondott nekem a dedikáláson:"Nem kell félni, én se értem mindig a dalszövegeimet!" (persze nálam egyenlőre:) még nem dalszövegek, hanem ez a napló érthetetlen)
Nekem nem volt szünetem.S ez a tény meglehetősen megviselt. 2 óra és 15 perc múlva írok egy analízis zh-t.
Eddig volt egy tesim. Ott újra gimnazistának éreztem magam. Ugyanúgy nem, vagy csak alig passzoltak, és levegőnek néztek. Persze a burok az működött. A burkot úgy tudnám leírni, hogy kérdez vki vmit. Te kedvesen és okosan válaszolnál, amit vagy senki nem hall vagy nem akar meghallani, vagy ha hallja, elfordítja a fejét, mintha meg se szólaltál volna.(pedig nem vagyok egy olyan apró termet, akit észre sem lehet venni(itt nem akarok senkit se bántani,de 183 centivel eléggé kinőttem a földből))
Mindezt azért írom le, mert tiszta fej kellene a zh-hoz, így minusz egy két gondolat.
A naplóírás tényleg jó, bár régen nem szerettem. De utána sokkal jobb lesz.(egyszer talán)
DE vannak jó dolgok is az életben. Ma láttam egy fát, aminek a lehulott sárga leveleit olyan jó volt látni. Vegyük észre azokat az apró csodákat, amiket Istentől kapunk!

Feliratkozás Comments for "Nov.3" csatornájára