Tájoló - Zarándoklat 2018

Időpont: 

2018. július 23. hétfő - 2018. július 29. vasárnap

Tervezett útvonal: Verőce - Diósjenő - Perőcsény - Nagybörzsöny - Zebegény - Verőce

Kiket várunk? Középiskolás és egyetemista dikákokat 14-25 év között és akár kísérő tanárokat is.

Léptem!

Tudod mit csinál veled 100 km, 6 nap és kb. 30 hívő fiatal társasága?

A Börzsönyben most kipróbálhatod. Érdemes néha lelépni életed szokásos térképéről, és onnan nézni vissza rá - hátha egy másik nézőpont egész más színét mutatja meg az igazságnak! Zarándokolj velünk pont úgy, mint anno a tanítványok! Próbáld ki magad, bírod-e térerő nélkül, de Isten erőterében? „Veszélyes dolog kilépni az ajtón, Frodó. Csak rálépsz az Útra, és ha nem tartod féken a lábadat, már el is sodródtál, ki tudja, hová.” /Zsákos Bilbó/

Mire számíthatsz az úton? (A miheztájolás végett)

A zarándoklat napjainak jelentős részét a gyaloglás teszi ki. Átlagosan napi 20 km távolságot tervezünk megtenni. A napi háromszori étkezés mellett mindennap reggel és este is lesz lelki táplálék. A napi témákra, élményekre a kiscsoportokban lehet reflektálni az út során.

Hétfőtől vasárnapig tart a zarándoklat, szombaton érkezünk meg az utolsó állomásra, Kismarosra, ezért oda még szervezünk szállást, így a hazautazás vasárnap (júl. 29-én) esedékes. A szállásaink nagyon egyszerűek lesznek, lesznek napok, amikor fedett szálláson ágyban vagy polifoamon lehet majd aludni, minden esetben hálózsákban, fiúk-lányok természetesen külön. De lesznek napok, amikor előre felállított sátrakban alszunk majd és egy olyan nap is lesz, amikor egy művházban alszunk. A reggeli mondhatni svédasztalos: müzli, joghurt, kalács, lekvár, kenyér, felvágott, sajt, tej, tea, kávé. Délben szendvicsek elfogyasztására lesz lehetőség, vacsorára viszont meleg bográcsos egytálétel várható. A felszerelésünk nehezebb, és nagyobb részét kisbusszal fogjuk szállítani. Hogy pontosan milyen felszerelésre lesz szükséged, arról a jelentkezésed után küldünk infókat.

Ha tervezel jönni, akkor szánd rá az idődet, és végig vegyél részt a zarándoklaton – megéri!

Miért szervezünk zarándoklatot?

Jelentkezés menete:

Kedvezményes jelentkezési időszak június 8-ig, az első 15 jelentkezőnek!

29.500,-Ft

CSOMAG AKCIÓ!

Ha az SDG Táborba és a Zarándoklatra is jössz, a Zarándoklat mindössze: 25.000,-Ft-ba kerül neked!

 

A kedvezményes árat csak akkor tudjuk biztosítani, ha legkésőbb június 11-én, éjfélig megérkezik a 10.000,-Ft előleged az SDG bankszámlájára.

 

Kedvezményes időszakon túli június 9 - június 30. közötti jelentkezés esetén:

32.000,-Ft

A jelentkezés érvényességéhez július 2-án éjfélig a 10.000,-Ft előleg befizetése szükséges.

Előleg:

Az előleget (10.000,-Ft) minden esetben átutalással kell rendezni, ügyelve a határidőre! Az előleged befizetése után, a befizetési bizonylatról, kérjük készíts egy képernyőfotót és küldd el az info (kukac) sdg.org.hu címre. (Ha az úgy egyszerűbb neked, természetesen a teljes összeget is kifizetheted utalva)!

A Csomag akciót akkor tudod igénybe venni, ha június 11-ig a Tábor és a Zarándoklat előlegét is (összesen 20.000,-Ft-ot) átutalod! Ezesetbe a közleménybe írd be a NEVED és Tábor, Zarándoklat.

Ha kedvezményesen veszel részt a találkozón (pl.: szervezőként, stb.), arra kérünk, hogy jelentkezz itt és az előleget Te is fizesd ki legkésőbb június 11-ig, ezzel biztosítva a kedvezményes helyedet! 

Bankszámlaszámunk:

Soli Deo Gloria Református Diákmozgalom OTP 11742128-20910822 
Közleménybe írd be a neved és Tájoló zarándoklat.

 

Feliratkozás Comments for "Tájoló - Zarándoklat 2018" csatornájára