TÁJOLÓ- SDG Zarándoklat 2015.08.02-10.

Időpont: 

2015. augusztus 2. vasárnap - 2015. augusztus 10. hétfő

A jelentkezés meghosszabbítva!

Tájoló elnevezésű zarándoklatunkat 2015.08.02-10. között rendezzük meg.

Útvonal: Fehérvárcsurgó - Tés - Zirc - Bakonybél (pihenőnap) - Herend - Nemesvámos - Alsóörs

Részvételi díj: 25.000,-Ft, ami tartalmazza a napi háromszori étkezést, a szállást, a csomagok szállítását és minden egyéb szervezési költésget.

Jelentkezésedet az előleg befizetésével kell megerősíteni! Kérünk, ne felejtsd el átutalni ezt az SDG bankszámlájára 2015.06.30-ig! (SDG bankszámlaszáma: OTP 11742128-20910822, közleménybe: NEVED és TÁJOLÓ)

Miért szervezünk zarándoklatot?

Mire számíthatsz az úton? (A miheztájolás végett)

A zarándoklat napjainak jelentős részét a gyaloglás teszi ki. Átlagosan napi 20 km távolságot tervezünk megtenni. A napi háromszori étkezés mellett mindennap reggel és este is lesz lelki táplálék. A napi témákra, élményekre a kiscsoportokban lehet reflektálni.
 
Vasárnaptól – vasárnapig (Aug. 2-9.) tart a zarándoklat, de mivel vasárnap érkezünk meg az utolsó állomásra, Alsóörsre, ezért oda még szervezünk szállást, így a hazautazás hétfőn (aug. 10.) esedékes. Augusztus 2-án Fehérvárcsurgón gyülekezünk, ahonnan másnap indulunk el. Háromnapi járással Bakonybélig tervezünk eljutni, ahol egy pihenőnapot tartunk, majd újabb három nap gyaloglás után Alsóörsre érkezünk. A pihenőnap Bakonybélben egy fiú/lány nap lesz, vagy inkább férfi/nő, ahol nemek szerint külön program vár a zarándokokra.
 
Szállásaink nagyon egyszerűek lesznek, általában egy tornateremben, polifoamon, hálózsákban, fiúk-lányok külön. Nyomokban sátrazás, vagy ágyban alvás is előfordulhat! Reggel és délben szendvicsek elfogyasztására lesz lehetőség, vacsorára viszont bográcsos egytálétel várható. A felszerelésünk nehezebb, és nagyobb részét kisbusszal fogjuk szállítani.
 
Ha tervezel jönni, akkor szánd rá az idődet, és végig vegyél részt a zarándoklaton – megéri!

Feliratkozás Comments for "TÁJOLÓ- SDG Zarándoklat 2015.08.02-10." csatornájára