MARADJATOK OTTHON! - Tavaszi találkozó 2020

Időpont: 

2020. április 17. péntek - 2020. április 19. vasárnap

 

Kedves Barátaink!

Szomorúan jelentjük, hogy a várhatóan elhúzódó koronavírus-vészhelyzet miatt nem találkozunk fizikailag Balatonszárszón április 17. és 19. között. 

Nehezen hoztuk meg ezt a döntést, de lelkesen keressük annak a lehetőségét, hogy a programok egy részét online megtartsuk.

Hol a helyem? Hogyan kerültem ebbe a helyzetbe? Mihez kezdek a helyzetemmel? És mihez kezd Isten a helyzetemmel? Miként kerülhetek ki a gödörből? Hová juttatnak az álmaim? Mitől lesz helyes vagy helytelen a hozzáállásom? Milyen a helyénvaló válasz? Hol a helyem a párkapcsolatomban, a családomban? Hogy vagyok jelen a környezetemben? Ezek a kérdések továbbra is foglalkoztatnak bennünket.

Bízunk abban, hogy ugyan ki-ki a saját otthonában, mégis egy lelki közösségben kereshetjük majd a helyünket egyénileg és közösségileg, a saját történetünkben és Isten nagy tervében egyaránt. 

Kérünk benneteket, hogy viseljétek türelemmel az otthonlétet! 

Ha van javaslatotok, hogyan valósítsuk meg az SDG történetének első online találkozóját, írjátok meg nekünk a Facebookon vagy az Instagramon! https://www.facebook.com/sdgrefdiak/ https://www.instagram.com/sdg_mozgolodo/

Feliratkozás Comments for "MARADJATOK OTTHON! - Tavaszi találkozó 2020" csatornájára