Nem viccelünk

ÚJRATERVEZÉS címmel SDG Virágvasárnapi hétvége 2012. március 30. – április 1. Debrecenben a Dóczy Gimnáziumban (4024 Debrecen, Kossuth utca 35-37.).
Sok tervezés és újratervezés után végre kezd összeállni a hétvége programja. Előzetesen:
Párkapcsolat – újratervezés a magánéletben.
Mi történik, amikor egyszer csak belép valaki az életembe és minden megváltozik? És ha kilép?
Környezeti válság – életmódunk újratervezése.
Úgy tűnik tarthatatlan Földünk helyzete. Hogyan tudjuk újratervezni a környezetünkkel való viszonyunkat, hogy élhetőbb legyen?

Március 25-ig lehet jelentkezni!
A jelentkezési lapon külön megjelölheted, hogy szállás és étkezés dolgában, mit kérsz. Mellette az árát is megtalálod. Aki az egész hétvégén részt vesz (bejelöli a két éjszakát és a három választható étkezést), annak „csak” 5000 Ft-jába kerül. Lehet előre átutalással, ill. helyben készpénzzel fizetni. Felhívjuk a figyelmeteket, hogy most is lehet támogatást kérni, az viszont új, hogy támogatást lehet adni is. Buzdítunk mindenkit, hogy támogassa nehezebb helyzetben lévő társait! Akár 500Ft felajánlás is sokat segíthet! (Böjti időszakra tekintettel ha mindenki lemond kedvenc csokijáról, üdítőjéről, egyebekről, és félreteszi társai számára, könnyedén összegyűjtheti ennek többszörösét is!) Segíts, hogy mindenki eljöhessen!
Szállást a Maróthi-kollégiumban tudunk biztosítani.
A csatolmányban található plakátot, aki tudja, nyomtassa és tegye ki iskolájában!

Kapcsolódó rendezvény: 

Csatolt fájlok: 

Feliratkozás Comments for "Nem viccelünk" csatornájára