Kálvin egy napja

"LEGYÜNK 500-AN, 50 IFIBŐL, 5 HELYSZÍNEN!"

Ezzel a mondattal indítottuk útjára a BUDAPESTI IFJÚSÁGI TALÁLKOZÓ szervezését!

Néhányan arról gondolkodtak, hogyan lehetne, hogy a budapesti református ifik találkozzanak egymással - hogy egymást megismerjék, erősítsék, segítsék Jézus Krisztus követésében. Sőt, legyenek eszközök abban, hogy minél többen megismerjék az evangéliumot, s helyet találjanak egy református gyülekezetben.

Szeretnél ennek részese lenni? http://www.bit.parokia.hu/

Igen, az SDG is szeretne részese lenni ennek, mégpedig a BEfogadó kávéházzal!
Ha szeretnél segíteni a megvalósításban, akkor jelezd szándékodat a szervezőknek, akár itt a honlapon, vagy emailben: sdg.info(kukac)gmail(pont)com.

Hozzászólások

utólag

Elégedettség, hála és szomorúság van bennem visszatekintve Kálvin egy napjára. Hála és elégedettség, azért, hogy meghívtak bennünket, hogy szépen fel tudtunk rá készülni, azért, hogy remek helyünk volt a Lónyayban, azért, mert kedves ismerősökkel talákozhattam. Szomorúság azért, mert hiányozatak a budapesti fiatalok, ificsoportok, legalábbis a mi helyszínünkön a várthoz képest kevesen fordultak meg.
Nagy élmény volt együtt, egy helyen szolgálni a Refisszel és a johanittákkal. Remek koncerteket hallhattunk miközben melegszendvicseket készítettünk ebédre.
Köszönet a szervezőknek, a Dunamelléki Egyházkerületnek, a Lónyay gimnáziumnak, a budapesti és pápai egyetemista SDG-seknek, szentendrei gimnazistáknak és az önkéntesen beállt segítőknek.

S.D.G.

Feliratkozás Comments for "Kálvin egy napja" csatornájára