Boldog karácsonyt - 2004-ben is!

Idén karácsonyra három újdonság van a tarsolyunkban: két fényképalbum (Kiss Lajos jóvoltából a szeptemberi szárszói találkozó egy másik nézőpontból, illetve a most karácsonyi halzabálásról néhány kép) és egy meglepetés. Persze aki rendszeresen nézegeti a honlapot, annak nem biztos, hogy ez teljesen az újdonság erejével hat, mégis most van róla hír, mert most készült el.

Kitaláltad: a Bibliaolvasó Kalauz modulról van szó. A korábbi pletykák részben megerősíttetnek, részben javításra szorulnak.

Igen, elkészült, és igen, lehet használni. A használatba beletartozik azon szolgáltatás, miszerint aki kéri, annak a regisztrációkor megadott e-mail címre naponta vagy hetente egy robot elküldi a vonatkozó részt a Kalauzból. (Ez nyilván csak regisztrált felhasználók számára elérhető: a Bibliaolvasó Kalauz nyitólapjának aljáról elérhető Egyéni beállításokban kell keresgélni.)

Ami változás: nem lehet megadni más címet, mert nem akartuk még egyszer feleslegesen zaklatni az embereket, valamint a napi ige hivatkozása szerepel csak a levélben, maga a szöveg (egyelőre) nem.

Ami viszont újdonság: lehetőség van a felvitt adatok (magyarázatok, énekszámok, írók, heti imádságok, stb.) hibáinak javítására, sőt, új adatok felvitelére is. Ezen funkciókhoz a következő módon lehet hozzáférni: feliratkozol a heti vagy napi e-mailes Kalauzra, és elküldöd e-mailben a változtatandókat/felvinnivalókat. Ha úgy látom, hogy helyesírásod és hajlandóságod megfelelő, akkor elképzelhető, hogy bizonyos idő után megkérlek rá: ne e-mailben küldd, hanem végezd el magad, amihez kapsz jogosultságokat.

Erre egyúttal mindenkit szeretnék biztatni, illetve megkérni: segítsetek be ebben! Egyelőre a 2004-es teljes Kalauz elérhető, illetve a 2005-ös eleje, de szeretnénk elsősorban befejezni a 2005-ös felvitelét, másrészt jó lenne, ha visszamenőleg is meglennének az adatok, hiszen a hosszú távú tervek között szerepel a kereshetőség megvalósítása.

Várjuk a jelentkezéseket a fenti feladatra!

Feliratkozás Comments for "Boldog karácsonyt - 2004-ben is!" csatornájára