Biblisismerti verseny - Kalandverseny szabályzata és menete

SDG Bibliaismereti Kalandverseny

Szabályok

-        A csapat semmi esetre sem válhat külön a kalandverseny során! A vétség azonnali kizárással jár.

-    A menetlevél és feladatlapok leadásának határidejét szigorúan vesszük, aki későn érkezik vissza a leadás helyszínére, attól nem vesszük át az anyagot. (Ennek pontos időpontját és helyszínét a verseny előtt hirdetjük ki.)

-     A menetlevélhez tartozó összes feladatlapra fel kell írni a csapat nevét, amelyikre nem lesz felírva, azt a lapot nem tudjuk értékelni!

-          Tilos telefont használni, még az óra miatt sem! Amelyik csapatnál meglátjuk, hogy használja, előveszi, annál azonnali kizárással jár a vétség. Javasoljuk, hogy a kísérő tanároknál helyezzétek el a telefonokat!

-          Természetesen tilos Bibliát, jegyzetet vagy bármilyen segédeszközt használni a verseny során!

Verseny menete

-    A verseny végéig a főfeladatokat választható sorrendben, de mindenképp teljesítenetek kell!

-    A mellékfeladatok pedig további pontgyűjtési lehetőségek. Ti döntitek el, hogy milyen sorrendben haladtok. Ha tudjátok, oldjátok meg az összeset, de ne feledjétek a tartalom és a minőség is számít egyes esetekben!  Ha nem sikerül mindegyiket megtalálnotok, megoldanotok, akkor se keseredjetek el, a lényeg, hogy amit beadtok, jó legyen! A feladatokat keressétek a termekben, folyosókon. (A verseny előtt pontosan elmondjuk, hogy az iskola mely területén lesznek a termek.)

-      A Bónusz feladattal plusz pontot gyűjthettek, ha a leadási határidő előtt legkésőbb 5 perccel megérkeztek a versenyanyag leadásának helyszínére!

Az a csapat nyer, amelyik a legtöbb pontot gyűjti, úgy hogy elvégezi a főfeladatokat és a menetlevelét határidőn belül leadja.

Feliratkozás Comments for "Biblisismerti verseny - Kalandverseny szabályzata és menete" csatornájára