A könyv

Kedves SDG-sek!
Van egy nagyon fontos dolog, amiben a segítségeteket kérném/kérnénk... szóval az SDG :).
Talán találkoztatok már azzal a könyvvel, ami nagy, szürke és az van ráírva, hogy a Soli Deo Gloria szövetség története.
Sajnos jelen állapotában nem egy szép könyv, viszont annál több nagyon fontos információ van benne. Arra gondoltunk tehát, hogy érdemes lenne digitális formába önteni, hogy egyrészt az interneten is elérhető legyen, másrészt pedig abban is gondolkodunk, hogy szép formában, az azóta eltelt 15 év anyagával bővítve újra ki lehetne adni nyomtatásban.
Mit tudsz ehhez hozzátenni?
Csécsy László honlapján megtalálod a könyv bescannelt változatát: http://csecsy.hu/konyvek/ebook/havas_gabor_-_kulifay_albert_a_soli_deo_g...
A SDG honlapon pedig találsz egy olyan felületet, ahova lehet gépelni. (Ha bejelentkezel jobb oldalt találsz egy olyan címkét, hogy Szürke könyv azon belül pedig, megtalálod az említett könyv fejezeteit. Rákattintasz a szerkesztésre és már gépelhetsz is.)
Tehát ha van egy fél órád, vagy több, amikor nem tudsz mit kezdeni magaddal, vagy ellenállhatatlan vágyat érzel aziránt, hogy a SDG-ben szolgálj, akkor egyszerűen elkezdheted ezt a szöveget gépelni. S ha sikerül kiadni, akkor elmondhatod magadról, hogy részese voltál egy könyv kiadásának, létrejöttének :)

Feliratkozás Comments for "A könyv" csatornájára