Hírek a Baár-Madasból :)

putyu képe

Sziasztok!

A karácsonyi konferencia után regisztráltam a honlapon. Terveztem, hogy írok majd ide csupa jó dolgot, de úgy láttam, hogy elég fagyos itt a hangulat (mármint halott). Semmi új hír, blogbejegyzés, stb. De most úgy látom hogy két hét után megint van egy kis élet :). Ennek örülök. Szóval írok:

A Baár-Madasban működik egy szuper kis ifi/bibliakör/(alapcsoport), ahogy tetszik, aminek sKert a neve. Ezt a csoportot kb. 8 éve hozták létre akkori diákok. Eleinte csak kevesen voltak, de a baráti társaság lassan megnőtt. Sok program az ő nevükhöz fűződött: iskolai kirándulások, táborok, evangélizációk. Az alapítók érettségiztek, de a csoport nem bomlott fel. Éveken keresztül
létezett/tünk (hol több taggal, hol kevesebbel). Istennek hála, ez a csoport még ma is él, sőt virágzik.

Tavaly kb.(sőt pontosan)9 tagot számoltunk, de általában csütörtökönként csak 5-6 fő jelent meg. Minden évben nagy probléma a "hogyan tovább", és tavaly 4 végzősünk is volt. Ezért a nyári táborunkban (ami nagyon jól sikerült:) elhatároztuk, hogy mindent megteszünk, hogy ne szünjön meg a Kert.

Az őszi szünetben tábort szerveztünk, kapcsolatrendszert építettünk ki a tanárokkal, és természetesen sok embert hívtunk alkalmainkra. És bevált(ami mondjuk nem nekünk köszönhető...;). Jelenleg sokan vagyunk, és nagyon jó a hangulat. Két hete 17en voltunk, most csütörtökön pedig 19en. Idén tervezünk még egy Neked délutánt (evangélizáció), egy (sör)Kert szülinapot, és egy nyári biciklitábort.

Azon gondolkozunk, hogy esetleg elmegyünk a virágvasárnapi konferenciára (bár akkor én Londonban leszek, szóval eggyel kevesebb), mivel azonban nem nagyon tudják, hogy milyen szokott lenni egy ilyen hétvége: húzzák a szájukat...

Ha valaki esetleg csütörtök du. 3kor a Baár-Madas környékén jár, látogasson meg minket! :)

Á,B : Szabó István

Hozzászólások

örvendek

szia Putyu!

Örülök, hogy írtál!
Figyelj, ha nem akarnak jönni a kertészek, akkor valahogy meg kéne szervezni, hogy mi menjünk!
Mikor is lesz a Neked délután?

Neked

Sziasztok!
Mindenkit szeretettel várunk jövőhét pénteken (márc 7.) a Neked délutánra, amely fél 3kor kezdődik a Baár-Madasban (II. ker. Lorántffy Zs. u. 3.;). Belépő külsősöknek: egy doboz süti :P

válasz neked

szia Putyu!

eddig úgy néz ki, hogy sajnos nem tudok menni, mert nagyon kell próbálnunk a zenészekkel a konfira és pénteken ér rá mindenki...szóval valószínű, hogy... de azért még nincs vesze minden remény.

:(

Szia Pisti!
Sajnos nem tudtam elmenni, mert anyukám hazarendelt bizonyos csalási okok miatt...azért gondoltam rátok imádságban.
Remélem áldott volt a délután!
más: nem tudom, hogy a vallástanáraitok jelezték-e, de hétfőig van a konferencia jelentkezési határideje. Ha valakit el tudsz küldeni a sulidból,akkor kérlek jelezd minél hamarabb!
Köszi

Feliratkozás Comments for "Hírek a Baár-Madasból :)" csatornájára