Tavaszi Találkozó 2019

Időpont: 

2019. április 12. péntek - 2019. április 14. vasárnap

Növekedés | 25 éve indult újra az SDG. Istennek hála! SDG!

Idén régi szokás szerint ismét virágvasárnap várunk szeretettel minden régi és új tagot, érdeklődőt a Tavaszi Találkozónkra!
 
A növekedés az élet egyik csodálatos folyamata. Manapság nagyon divatos, és pozitív hangsúlyt is kap a növekedés, a fejlődés - főleg ha fenntartható! Biosz órán is találkozhatsz a témával -növekedés: "Külső és belső tényezők hatására létrejött változás. A növekedés és fejlődés nem azonos, de egymástól nem elválasztható folyamat". Talán személyesen is izgalmas kérdés számodra a testi vagy lelki növekedés, vagy akár a felnőttséggel járó előnyök és kihívások.
Jézus is többször beszélt róla az Isten országa kapcsán: miért és hogyan növekedik bennünk és a világban az ő országa. Hogyan formálódik életünk általa és a vele való kapcsolatban?
És persze dilemma is akad:
"Neki növekednie kell, nekem pedig kisebbé lennem." (Jn 3, 30) - mondja Keresztelő János Jézusról és önmagáról. Akkor a növekedés végülis valamiféle csökkenés?
 

Helyszín: Balatonszárszó, SDG CSALÁDI HOTEL ÉS KONFERENCIA-KÖZPONT

8624 Balatonszárszó, Csárda utca 41.
 

Kiket várunk? 

14-25 év közötti fiatalokat, tanáraikat, illetve az SDG korábbi generációit. Kérjük, hogy a hétvége elejétől a végéig, tehát péntek estétől vasárnap ebédig legyél jelen a találkozón. Így bontakozik ki leginkább mindaz, amivel készülünk, s te magad is így tudsz igazán megérkezni és jelen lenni. 
A "Támogatói jegy" megváltásával szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy azok is el tudjanak jönni a közös ünneplésre, akik az elmúlt 25 évben részesei voltak az SDG-s közösségnek vagy akik az egész hétvégén nem tudnának részt venni. A támogatói jegy tartalmazza a szombat délutáni és esti programokat és a szombat esti ünnepi vacsit.
 
 

Részvételi díjak:

____________________________________________________________________________
Kedvezményes időszak 2019. február 27–március 18. közötti jelentkezés esetén:
____________________________________________________________________________
FAHÁZBAN
Diákoknak (18 éven alul): 13.250,-Ft
18 éven felüli középiskolás diákoknak és egyetemistáknak (+IFA fizetendő): 14.050,-Ft
 
SZÁLLODÁBAN
Kizárólag felnőtteknek (IFÁ-val együtt): 17.550,-Ft
 
____________________________________________________________________________
Kedvezményes időszakon túl (március 19–április 1. között) jelentkezők részére:
____________________________________________________________________________
FAHÁZBAN
Diákoknak (18 éven alul): 15.000,-Ft
18 éven felüli középiskolás diákoknak és egyetemistáknak (+IFA fizetendő): 15.800,-Ft
 
SZÁLLODÁBAN
Kizárólag felnőtteknek (IFÁ-val együtt): 20.000,-Ft
 
A részvételi díj tartalmazza a két éjszaka szállásdíját, a pénteki meleg vacsorát, a szombati étkezéseket, a vasárnapi reggelit, és minden szervezési költséget. Hálózsákot, ágyneműhuzatot NEM KELL HOZNI! A részvételi díj nem tartalmazza az utazás költségét.
 
Vasárnapi ebédet is rendelhettek, ennek ára: +2250,-Ft
 

Előleg:

A részvételi díj összegéből előlegként 7.000,-Ft fizetendő. A kedvezményes árat csak akkor tudjuk biztosítani, ha legkésőbb március 18-án, hétfőn éjfélig megérkezik az előleged a bankszámlánkra. Ha nem a kedvezményes időszakban jelentkeztél, az előleg végső átutalásának időpontja: április 2., kedd éjfél.
 
Aki "Támogatói jegyet" vált, azoktól is azt kérjük, hogy legkésőbb április 2-áig utalja át a választott támogatói jegy összegét.
 
Ha verseny helyezettjeként vagy szolgálóként veszel részt a találkozón, arra kérünk, hogy akkor a kedvezményes részvételi díjad egészét utald át MÁRCIUS 18-ig, ezzel biztosítva a kedvezményes helyedet!
 
Bankszámlaszámunk:
Soli Deo Gloria Református Diákmozgalom 
OTP 11742128-20910822 
Közleménybe: neved - Tavaszi Találkozó 

Számlázás:

Ha a részvételi díjról  az iskoládnak számlát kell küldenünk még az előleg utalása előtt, kérjük, jelezd ezt április 2-ig az info (kukac) sdg.org.hu e-mail címre. (Elég, ha egy iskolából egy ember jelzi ezt.)
 
Ha anyagilag nem tudod bevállalni a hétvége költségét, a jelentkezés végén jelezd felénk és mindent megteszünk, hogy ez ne legyen akadály számodra!
 
Ha a részvételi díjon felül tudod támogatni a találkozót, azt a jelentkezés során szintén feltüntetheted! Kérlek, támogasd akár egy hamburger menü árával is, hogy aki nem tehetné meg, az is el tudjon jönni!
 

Gyerekekkel érkezőknek:

A szállodában és a faházban is 0-3 éves korig 100%, 4-11 éves korig 50% kedvezményben részesülnek a gyermekek, pótágyon vagy matracon történő elhelyezés esetén szülőkkel egy szobában. Ha van valamilyen speciális kérésed a szállásukkal, étkezésükkel kapcsolatban, vagy ha szeretnél gyermekfelügyeletet, azt a regisztráció során erre kijeölt részben írd meg nekünk, igényeknek megfelelően igyekszünk mindenben segíteni, hogy te is és gyermeked is jól érezzétek magatokat a hétvégén.
 

JELENTKEZÉSI ÉS ELŐLEG ÁTUTALÁSI VÉGSŐ HATÁRIDŐ: 2019. április 2., kedd éjfél.

Feliratkozás Comments for "Tavaszi Találkozó 2019" csatornájára