Honlap újdonságok

Új, gyorsabb helyen a honlap: új külsővel, új belsővel

Az előző változatból átemeltem:

  • felhasználókat: mindenki be tud lépni a korábban regisztrált felhasználónevével és jelszavával (ha valaki elfelejtette volna az előző változatban használt azonosítóit, kérjen segítséget a boobaa(kukac)sdg.org.hu címen);
  • híreket, blogokat, képeket, fórumot (legalábbis az értelmes tartalommal bíró részét).

Amit még át kell majd hoznom: eseményeket, újságokat (képeikkel együtt), hivatalos információkat (kérdés-válaszokat), letölthető fájlokat.

Néhány funkció letiltva

A honlapra való belépés, hozzászólás és még néhány funkció határozatlan időre letiltva. Akit ez zavar, konstruktív javaslatait írja meg emailben a boobaa(kukac)ajrg(pötty)hu címre!

Ok: volt néhány felhasználó, aki nem rendeltetésszerűen használta a honlapot. Amíg nincs jobb megoldás, marad ez a lebutított állapot. (Amilyen sokan nézegetitek, s főleg írtok ide, nem gondolom, hogy ez sokakat érintene.)

Boldog karácsonyt - 2004-ben is!

Idén karácsonyra három újdonság van a tarsolyunkban: két fényképalbum (Kiss Lajos jóvoltából a szeptemberi szárszói találkozó egy másik nézőpontból, illetve a most karácsonyi halzabálásról néhány kép) és egy meglepetés. Persze aki rendszeresen nézegeti a honlapot, annak nem biztos, hogy ez teljesen az újdonság erejével hat, mégis most van róla hír, mert most készült el.

Már a Google is SDG-s!

Miután eltelt néhány hónap, miközben kisebb-nagyobb dolgokkal folyamatosan fejlesztettük a honlapot, a Google robotja is többször felkeresett minket. Miután elégszer megtalált bennünket, megjegyzett magának. Miután megjegyzett magának, érdemes volt elindítani az SDG-honlapra specializált Google keresőt.

Használjátok egészséggel!

Oldalak

Feliratkozás RSS - Honlap újdonságok csatornájára