Tájoló - Zarándoklat 2018

Tájoló - Zarándoklat 2018

Adataid
(irányítószám, település, utca, házszám):
Kérünk, ügyelj rá, hogy működő e-mail címet adj meg! A zarándoklat előtt az itt megadott e-mail címeden keresztül tudunk kommunikálni.
Hasznos lehet, ha a telefonszámodat is megadod, így gyorsan el tudunk érni! (Megadás módja: +36-tal kezdve, egybeírva. Pl.: +36307654321)
Szüleid elérhetősége
Add meg annak a szülődnek/hozzátartozódnak a nevét, akit értesítsünk a tábor ideje alatt, ha az feltétlen szükséges!
Add meg annak a szülődnek/hozzátartozódnak a telefonszámát, amin értesíthetjük a tábor ideje alatt, ha az feltétlen szükséges!
Ha nem múltál el még 18 éves, kérünk, add meg szülőd/hozzátartozód e-mail címét!
Részvételi díjakról
Sajnálatos módon, ha nem tudsz az egész héten részt venni, a részvételi összegen akkor sem tudunk módosítani.
Az előleget (10.000,-Ft) minden esetben átutalással kell rendezni! Az előleget sajnos semmilyen esetben sem tudjuk visszaadni, kérjük ennek tudatában jelentkezz. Az előlegen túli összeget többféleképpen fizetheted be, itt válaszd ki:
Néhány dolog még Rólad!
Bizalmasan kezeljük!
Ha van bármi egyéb megjegyzésed, amit mi eddig nem kérdeztünk, de fontosnak tartod magaddal kapcsolatban és szeretnéd, hogy mi is tudjunk róla, itt írd meg! (Pl.: Ha van olyan ételérzékenységed, életmódszerűen folytatott diétád, amit orvos írt elő, akkor azt itt írd meg. Igyekszünk maradéktalanul megoldani, hogy Te se szenvedj hiányt, de kérünk, hogy ennek tudatában étkezz a hét során és azokat fogyaszd, amit az életmódodból kifolyólag Neked rendeltünk, vettünk. Ha most nem jelzed ezt, később már nem fogod tudni módosítani az étkezési igényed.)
Mit vársz ettől a tábortól? Miért tetszett meg a zarándoklat? Miért szeretnél idén neki vágni ennek a közös útnak?
Szeretnénk Téged a további eseményeinkről, híreinkről, beszámolóinkról havi rendszerességű Hírlevelünkben értesíteni. A Soli Deo Gloria Református Diákmozgalom (továbbiakban: SDG) az e-mail címedet a rendezvényeivel kapcsolatos hírek továbbítására használja, azt nem adja tovább harmadik személynek. A hírlevélről a későbbiekben bármikor leiratkozhatsz. Örülnénk, ha Téged is a Hírlevél olvasók között tudhatnánk!