Tavaszi Találkozó 2018

Tavaszi Találkozó 2018

(irányítószám, település, utca, házszám):
Kérünk, ügyelj rá, hogy működő e-mail címet adj meg! A találkozó előtt az itt megadott e-mail címeden keresztül tudunk kommunikálni.
Hasznos lehet, ha a telefonszámodat is megadod, így gyorsan el tudunk érni! Amennyiben diákcsoportot kísérsz felnőttként, kérünk, mindenképp add meg a telefonszámod is!
Ne felejtsd, a kedvezményes árat csak akkor tudjuk biztosítani, ha legkésőbb MÁRCIUS 18-án, éjfélig megérkezik az előleged a bankszámlánkra.
Ne felejtsd, a regisztrációd csak akkor érvényes, ha legkésőbb ÁPRILIS 3-én, éjfélig megérkezik az előleged a bankszámlánkra.
Az előleget (6000,-Ft) minden esetben átutalással kell rendezni! Az előlegen túli összeget többféleképpen fizetheted be, itt válaszd ki:
Honnan jössz? Mivel foglalkozol?
Ha az iskolád rendezi átutalással vagy készpénzzel a részvételi díjadat, kérünk itt add meg a pontos számlázási nevet és postacímet, ami megkönnyíti a számlaadást. Ne feledd, az előleg befizetésének határideje ekkor is vonatkozik Rád! Erről tájékoztasd az iskolád is!
Részvétellel kapcsolatban
Alapvetően azt kérjük, hogy péntektől vasárnapig vegyél részt a hétvégén! Ha valami miatt mégsem tudnál, annak megfelelően jelöld az eltölteni kívánt éjszakád!
A szervezés szempontjából fontos tudnunk, hogy ki melyik étkezésen kíván részt venni. Kérjük, jelöld be!
Kérjük, hogy mindenképpen írd meg nekünk itt, ha az étkezés kapcsán van valamilyen speciális kérésed. (diéta, allergia, stb.)
Kérünk, hogy amennyiben módodban áll, támogasd azokat, akik a hétvége részvételi díját nehezen tudják kifizetni! Nem nagy összegre gondolunk (500-4000 Ft), de hidd el, ez is nagy segítség lehet!
Szeretnénk, hogy közöttünk legyél. Ha ezt anyagi lehetőségeid nem engedik, akkor igyekszünk támogatást adni. Maximum a költségek felét tudjuk támogatásként elengedni. Kérjük, hogy néhány mondattal indokold is ezt a kérésedet.
Ha Bibliaismereti versenyünkön helyezést értél el, azt is itt add meg! (pl.: Bibliaismereti verseny, II. helyezés) Kérjük, hogy mindenképpen írd meg nekünk, ha pénteken nem érnél oda a vacsorára vagy, ha vasárnap már nem kérsz ebédet vagy inkább úticsomagot kérnél ebéd helyett. Ezek a szervezés szempontjából fontosak! Vagy bármit, amit fontosnak tartasz magadról a találkozó szempontjából és mi nem kérdeztük eddig Tőled. :)
Kérjük, hogy ha magaddal hozod gyermeked, ide írd be nevét és hogy hány éves. Ha van valamilyen speciális kérésed a szállásukkal, étkezésükkel kapcsolatban, vagy ha szeretnél gyermekfelügyeletet, azt is itt írd meg nekünk! Igyekszünk segíteni ebben!